- Konular
- 149
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 480
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,850
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet bu resmin belli bir yüzdesini gösterme olayını penger paylaşmıştı sanırım. Resim gerektirenlerde bunu kullanıyorum, diğerlerinde window hide ve show yeterli oluyor. Globaldeki yanlamasına çalışan çarkıelek image classına eklenen yüzdelik gösterme ile yapılmıştı.Sanırım şunun gibi birşeyi kastettin sanırım;
![]()
Zenunun battle passın guiyi almıştım yabancı sv den src den ImageInstance nin renderine clip rect ekleyerek halletmiş olayı, ademinde dediği gibi bütün scrollar için kullanılabiliyor.
- Konular
- 34
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 400
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 662
- DevLira
- 3
O battle pass sisteminin olduğu source söylermisin Ali aeldra'nın wikisini yazma hayalim var scroll korkutuyor bni xDSanırım şunun gibi birşeyi kastettin sanırım;
![]()
Zenunun battle passın guiyi almıştım yabancı sv den src den ImageInstance nin renderine clip rect ekleyerek halletmiş olayı, ademinde dediği gibi bütün scrollar için kullanılabiliyor.
- Konular
- 266
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,761
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 307
- MmoLira
- 2,262
- DevLira
- -122
Kendim yazdım onu ben 2 3 ay önce, paylaşıldıysada bilgim yok.O battle pass sisteminin olduğu source söylermisin Ali aeldra'nın wikisini yazma hayalim var scroll korkutuyor bni xD
- Konular
- 149
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 480
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,850
- DevLira
- 6
Penger dev'de paylaşmıştı class için gereken düzenlemeyi.O battle pass sisteminin olduğu source söylermisin Ali aeldra'nın wikisini yazma hayalim var scroll korkutuyor bni xD
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)