InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Official Cube Renewal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralcocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sanırım şunun gibi birşeyi kastettin sanırım;
Ekran_Alnts.JPG

Zenunun battle passın guiyi almıştım yabancı sv den src den ImageInstance nin renderine clip rect ekleyerek halletmiş olayı, ademinde dediği gibi bütün scrollar için kullanılabiliyor.
Evet bu resmin belli bir yüzdesini gösterme olayını penger paylaşmıştı sanırım. Resim gerektirenlerde bunu kullanıyorum, diğerlerinde window hide ve show yeterli oluyor. Globaldeki yanlamasına çalışan çarkıelek image classına eklenen yüzdelik gösterme ile yapılmıştı.

Sanırım şunun gibi birşeyi kastettin sanırım;
Ekran_Alnts.JPG

Zenunun battle passın guiyi almıştım yabancı sv den src den ImageInstance nin renderine clip rect ekleyerek halletmiş olayı, ademinde dediği gibi bütün scrollar için kullanılabiliyor.
O battle pass sisteminin olduğu source söylermisin Ali aeldra'nın wikisini yazma hayalim var scroll korkutuyor bni xD

O battle pass sisteminin olduğu source söylermisin Ali aeldra'nın wikisini yazma hayalim var scroll korkutuyor bni xD
Kendim yazdım onu ben 2 3 ay önce, paylaşıldıysada bilgim yok.

Penger dev'de paylaşmıştı class için gereken düzenlemeyi.

Eline sağlık, bayağı hoş. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri