HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yav varya boş zaman kaybısınız. sorunsuz sourceyi bile derleyemiyorsunuz üstüne birde ısrar ediyorsunuz hatalı diye bu kadarda beceriksiz olunmaz.indirip deneyin render target ve sash tan dolayı 20 den fazla error veriyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Çocuk konuşmalarına dikkat et verdiğin sourceyi bestia sourcesine direk atınca build de hata veriyor dün ki çocuk değilim ben becereksiz oliyimyav varya boş zaman kaybısınız. sorunsuz sourceyi bile derleyemiyorsunuz üstüne birde ısrar ediyorsunuz hatalı diye bu kadarda beceriksiz olunmaz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
beceriksizsin işte çocuk. bestia sourcesine direk atıp derledim işte. başkası yapıyor bi sen yapamıyorsunÇocuk konuşmalarına dikkat et verdiğin sourceyi bestia sourcesine direk atınca build de hata veriyor dün ki çocuk değilim ben becereksiz oliyim
Clean ve derle yapmak beceri istemiyor türkçe yapmıstım vs13 ü kurarken bir kac error vermişti bozulmus olabilirbeceriksizsin işte çocuk. bestia sourcesine direk atıp derledim işte. başkası yapıyor bi sen yapamıyorsun
sana işini kötü yapıyosun gibi terimler kullanmadım sadece kontrol et dedim
dostum bunu bu şekilde baştan söylemen gerekiyor sen illede hatalı diye ısrar edip indirttin. sash render gibi hatalar extern den kaynaklanmaz.Clean ve derle yapmak beceri istemiyor türkçe yapmıstım vs13 ü kurarken bir kac error vermişti bozulmus olabilir
sana işini kötü yapıyosun gibi terimler kullanmadım sadece kontrol et dedim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)