DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Bestia files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mirajan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

indirip deneyin render target ve sash tan dolayı 20 den fazla error veriyor
yav varya boş zaman kaybısınız. sorunsuz sourceyi bile derleyemiyorsunuz üstüne birde ısrar ediyorsunuz hatalı diye bu kadarda beceriksiz olunmaz.

yav varya boş zaman kaybısınız. sorunsuz sourceyi bile derleyemiyorsunuz üstüne birde ısrar ediyorsunuz hatalı diye bu kadarda beceriksiz olunmaz.

Çocuk konuşmalarına dikkat et verdiğin sourceyi bestia sourcesine direk atınca build de hata veriyor dün ki çocuk değilim ben becereksiz oliyim

beceriksizsin işte çocuk. bestia sourcesine direk atıp derledim işte. başkası yapıyor bi sen yapamıyorsun
Clean ve derle yapmak beceri istemiyor türkçe yapmıstım vs13 ü kurarken bir kac error vermişti bozulmus olabilir
sana işini kötü yapıyosun gibi terimler kullanmadım sadece kontrol et dedim

Clean ve derle yapmak beceri istemiyor türkçe yapmıstım vs13 ü kurarken bir kac error vermişti bozulmus olabilir
sana işini kötü yapıyosun gibi terimler kullanmadım sadece kontrol et dedim
dostum bunu bu şekilde baştan söylemen gerekiyor sen illede hatalı diye ısrar edip indirttin. sash render gibi hatalar extern den kaynaklanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri