HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
///
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
inanın ki bestia konusundaki tüm sayfaları tek tek okuyup milletin yazdığı sorunları çözdüm. ama bizim millet şu bu sorunu var demekten çok kullanılmaz, çöp dediği için nasıl buglar var ondanda haberimiz yok. ama elimden geldiğince gördüğüm bugları çözdüm birçok syserr veren sorunları çözdüm ekli olupta kullanılmayan başı boş sistemleri kaldırdım. en basitinden adam gelmiş 2 tane uzaktan npc sistemi eklemiş. acce kaldırıpta sash eklemek bile ne kadar zamanımı aldı. offlineshop ayrıntılı olmamakla test ettim ama sorun görmedim. bug gören olursa bildirirse bakarız ama diğer konudaki gibi burdada sadece sorun olduğunu söylüyorlar bugu belirtmiyorlar.Bir filesin geliştirilmiş hali olduğu için yoruma çok açık değil. Çok aşırı şey yapılmamış olsa da bazı hatalar giderilmiş. Dosyayı indirip detaylıca bakmak çok uzun zaman alır ama bestia filesinde oyuna bile giremeyenler vardı. Bunda girebiliyorlar. O bile yeterli bence ?
Bestia filesi konusuna yazılan "şu hatayı aldım" tarzı yorumları yakalayıp çözmek gerek.
Moris2 filesi de Bestia filesin gelişmiş hali ve oyun açılmış hali. Onun yorumlarına da bakın.
Bestia filesi 1.5 sene önceki dosyalar olsa da geliştiricisi iyi bence. İnce ayrıntıları görünce anlıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam offlineshop da efsun kayması vardı. Başınıza gelir mi bilmem.
MySQL tabloları sorunlu. İyi bir optimizasyon gerekiyor.
Çok söylenecek söz yok aslında bu kadar sistemli bir filesin sorunsuz olmasını beklemek hayal.
Konu için teşekkürler.
hocam o kadar sorun olduğunu biliyorsanız bunları belirtmeniz daha iyi olurdu dimi ?Bu filesin sorunlarını çözmek için hayatın çemberinden feleğinden geçmeniz gerekmekte.
Kullanıcak olan kişinin kemoterapi ücretini biz ödüyoruz.Bu filesle ilgi ve düşüncelerini öğrenebilirmiyiz sayın pala.,.,
Konu için teşekkürler.merhaba arkadaşlar, isteyen arkadaşlar olduğu için paylaşıyorum. önüme gelen sorunu fixledim bu şu sorun var demeyin sayfalarda gördüğüm sorunları çözdüm, varlığından haberdar olmadıklarımı değil. birçok kullanılmayan gereksiz sistemleri kaldırdım incelerseniz anlarsınız. zodyak hiç bakmadım.
Hatırladığım Önemli olanlar bunlar arkadaşlar birçok şey yaptım
-kuşak sistemini kaldırdım scaleli olanı ekledim.
-karakter penceresindeki buton kısmını kaldırdım ayrı bir gui yazıldı oraya geçirdim @enes559
-game, client ve python çeki düzen verdim.
-pet önizleme ekledim silah zırh kostüm falan gösterir. lycan için düzenleme fırsatım olmadı onuda eklersiniz.
-db birşeyden dolayı core veriyordu neyden hatırlamıyorum onu çözdüm.
-birçok syserr sorununu çözdüm
-profil görüntüleme sistemi bozuktu onu düzenledim.
-ticaret camı normal şekilde açılınca arama yapıyordu satın al özelliği yoktu bunu değiştirdim.
-biyolog sisteminindeki bugları çözdüm.
NOT: clang-9 ile derlenecek şekilde ayarladım freebsd 9.2 makinesi ile derleyemezsiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Besti konusundan packları ve client source extern alın. eklendi packlarını silin verdiğim packı atın içerisine.
KANIT
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İndirme Linki:
Yalnız 24 saat içerisinde konuya virüstotal eklemelisiniz.
Latteli çikalata gibi dimi ?Böstia filös en sevdiğim.
Bir filesin geliştirilmiş hali olduğu için yoruma çok açık değil. Çok aşırı şey yapılmamış olsa da bazı hatalar giderilmiş. Dosyayı indirip detaylıca bakmak çok uzun zaman alır ama bestia filesinde oyuna bile giremeyenler vardı. Bunda girebiliyorlar. O bile yeterli bence ?@Tungа o değerli yorumlarını dinlemek istiyorum![]()
Bestia filesi konusuna yazılan "şu hatayı aldım" tarzı yorumları yakalayıp çözmek gerek.
Moris2 filesi de Bestia filesin gelişmiş hali ve oyun açılmış hali. Onun yorumlarına da bakın.
Bestia filesi 1.5 sene önceki dosyalar olsa da geliştiricisi iyi bence. İnce ayrıntıları görünce anlıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam offlineshop da efsun kayması vardı. Başınıza gelir mi bilmem.
MySQL tabloları sorunlu. İyi bir optimizasyon gerekiyor.
Çok söylenecek söz yok aslında bu kadar sistemli bir filesin sorunsuz olmasını beklemek hayal.
Konu için teşekkürler.
Konu için teşekkürler.merhaba arkadaşlar, isteyen arkadaşlar olduğu için paylaşıyorum. önüme gelen sorunu fixledim bu şu sorun var demeyin sayfalarda gördüğüm sorunları çözdüm, varlığından haberdar olmadıklarımı değil. birçok kullanılmayan gereksiz sistemleri kaldırdım incelerseniz anlarsınız. zodyak hiç bakmadım.
Hatırladığım Önemli olanlar bunlar arkadaşlar birçok şey yaptım
-kuşak sistemini kaldırdım scaleli olanı ekledim.
-karakter penceresindeki buton kısmını kaldırdım ayrı bir gui yazıldı oraya geçirdim @enes559
-game, client ve python çeki düzen verdim.
-pet önizleme ekledim silah zırh kostüm falan gösterir. lycan için düzenleme fırsatım olmadı onuda eklersiniz.
-db birşeyden dolayı core veriyordu neyden hatırlamıyorum onu çözdüm.
-birçok syserr sorununu çözdüm
-profil görüntüleme sistemi bozuktu onu düzenledim.
-ticaret camı normal şekilde açılınca arama yapıyordu satın al özelliği yoktu bunu değiştirdim.
-biyolog sisteminindeki bugları çözdüm.
NOT: clang-9 ile derlenecek şekilde ayarladım freebsd 9.2 makinesi ile derleyemezsiniz. Burdan İndirebilirsiniz.
Besti konusundan packları ve client source extern alın. eklendi packlarını silin verdiğim packı atın içerisine.
KANIT
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
rica ederim indiren biri taratabilirse çok iyi olur internetim çok kötüKonu için teşekkürler.
rica ederim. bu konudakinin tersini yapabilirsin ama çok uğraşırsın https://forum.turkmmo.com/konu/3683513-source-guncellemesi-hazir-freebsd-clang-9-c-2a-src/Teşekkürler brom Keşke clang yapmasaydın onu gcc49 nasıl geri cevirebilirim acaba
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)