Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
//
Son düzenleme:
client source ile ilgili değil ki krdsm cheat engineden bulmaya çalışıyorum.client source incele
Örneğin x koordinatın (haritadan baktığınızda 595,180 buradaki 595 x koordinatınız olur) 595 ise float değerinde smaller than yapıp 2 fazlası 59700 ı arat daha sonra oyunda 595 koordinatından daha düşük bir koordinata geç örneğin 592 bigger than yapıp 59200 ı arat daha sonra koordinatını değişip changed value de sonra değişmeden unchanged value yap bu işlemi tekrarla tekrar koordinatını değiştirip changed value yap değiştirmeden unchanged value yap 50 60 70 kaç tane değer kaldıysa hepsini aşşağı indir 5 er 10 ar hepsini kilitle ve yürümeye çalış eğer karakterin bir koordinatta takılı kalıyorsa ilerlemiyorsa o senin x koordinatından pointer scan yap kalıcı pointer ve offseti bulduğunda offseti 640 diyelim 4 fazlası y koordinatındır bir 4 fazlası daha z koordinatın oluyor
Ben böyle buluyorum daha kolay yoldan illa ki bulunuyordur
Ben böyle buluyorum daha kolay yoldan illa ki bulunuyordur

Son düzenleme:
aşırı saçma yaklaşım yaptın, arkadaşın dediğini yapsan bu forumda hile yapanların en iyisi olursun, changed unchanged diye uğraşıp durma en garanti yol srcdir.client source ile ilgili değil ki krdsm cheat engineden bulmaya çalışıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)