emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Tecrübeli 7/24 Aktif GM Arayanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

+++

neden se gm olmak istiyenlerin coguna bakıyorumda nacivat puty falan filan bılgılerım var diyolar evet olabılır ama
simdi adam sv acmıs size neden bu bilgileri versinki benim bildigim gm demek sadece oyun içinde sorun oldugunda mudahale etmek demektir
oyun sistemine mudahale etme gibi bir durum soz konusu olmamalıdır oyun kurucusu zaten bu alt yapıyı bılmıyorsa oyun kurmasınında 1 onemı yok bence adamı gm alıyorsun oyuna ilk talebi nacivat sifresi istemek oluyor :kalsın ben almıyayım

@Sooonx Navicat Putty Filezilla İstiyorum ! Yazmıyor Ne Yazık Ki Orada Keşke Yorumunda Kendini Sandığın Gibi Zekice Olsaydı İyi Olurdu :) Navicat Filezilla Üst Düzey Kullanırım Yazıyor Orada Yani Bu Ne Demek Biliyormusun Zeki Arkadaşım ? Uygun Gördüğün Herhangi Bir Pozisyonda Çalışabilirim Demek. Mesela GM , GA , TL , AVCI , DEV Gibi Her Konumda Çalışabileceğimi Belirtmek Maksatıyla Yazılmış Bir Yazı. Ama Teşekkürler Sen Alma :) Sen Ne Kadar Anlıyorsun Bu İşten Bilmiyorum'da Bir Çok Kişinin Sunucu Kurabilecek Reklam Verebilecek Sermayesi Oluyor Hayalinde Aklında Kuracağı Sunucuyu Tasarlıyor. Ama Bunları Faaliyete Geçirebilecek Bilgisi Olmuyor Böyle Durumlarda'da " DEV " Tutmak Zorunda Kalıyorlar.

@Sooonx Navicat Putty Filezilla İstiyorum ! Yazmıyor Ne Yazık Ki Orada Keşke Yorumunda Kendini Sandığın Gibi Zekice Olsaydı İyi Olurdu :) Navicat Filezilla Üst Düzey Kullanırım Yazıyor Orada Yani Bu Ne Demek Biliyormusun Zeki Arkadaşım ? Uygun Gördüğün Herhangi Bir Pozisyonda Çalışabilirim Demek. Mesela GM , GA , TL , AVCI , DEV Gibi Her Konumda Çalışabileceğimi Belirtmek Maksatıyla Yazılmış Bir Yazı. Ama Teşekkürler Sen Alma :) Sen Ne Kadar Anlıyorsun Bu İşten Bilmiyorum'da Bir Çok Kişinin Sunucu Kurabilecek Reklam Verebilecek Sermayesi Oluyor Hayalinde Aklında Kuracağı Sunucuyu Tasarlıyor. Ama Bunları Faaliyete Geçirebilecek Bilgisi Olmuyor Böyle Durumlarda'da " DEV " Tutmak Zorunda Kalıyorlar.
Iyide kardesim hic tanimadigimiz birine neden bu sifreleri verelim yüzde 90 ni gmlik aldiginda diyorki oyun sunucu sifrelerini neden vermiyorsun ilk talepleri bu oluyor bence gm dedigin oyunun ici ile ilgilenmeli dışı ile deyil bunu diyende zaten art niyetli oluyor diyorsunki sen oyun ici ilgilen hemen cvb bu ozaman kendin ilgilen diyor pek de guvenli olmuyor .

Oyun bilgime gelince yeteri kadar var zaten bende para kazanma maksatli oyun kurmadim sunucumda saglam givenilir o konudada sorunum yok 7/24 destegim var

Iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri