- Konular
- 32
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 12d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 1,263
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Lumia2 Sunucusu Moderatör Başvurusu
Merhaba!
●Lumia2 topluluğumuzu büyütmeye devam ederken, oyun içi düzeni sağlamak ve oyuncu deneyimini iyileştirmek amacıyla yeni moderatörler arıyoruz.
●Eğer disiplinli, sorumluluk sahibi ve topluluk yönetimi konusunda istekliysen, seni aramıza katılmaya davet ediyoruz.
Neler Arıyoruz?
● Oyunun kurallarını ve topluluk standartlarını gözetebilecek, saygılı ve çözüm odaklı bir tutum sergileyen moderatörler.
● Oyuncu geri bildirimlerini dikkate alarak şikayetleri hızlı ve adil bir şekilde çözümleyebilecek.
● Aktif bir oyun içi varlığı sürdürebilecek ve toplulukla sağlıklı bir iletişim kurabilecek.
● Çatışma yönetiminde tecrübeli, sabırlı ve yapıcı bir yaklaşım sergileyen bireyler.
Sorumluluklar:
● Oyun içi ve forumlarda düzeni sağlamak, kurallara uygun davranmayan oyunculara müdahale etmek.
● Oyunculardan gelen şikayetleri incelemek ve çözüm üretmek.
● Etkinliklerin ve topluluk etkinliklerinin yönetiminde destek olmak.
● Geliştirici ekibe geri bildirim sağlayarak, sunucunun gelişmesine katkıda bulunmak.
Başvuru Şartları:
● Daha önce moderatörlük veya topluluk yönetimi deneyimine sahip olmak (tercih sebebidir).
● Adil, tarafsız ve güvenilir olmak.
● Günde belirli bir süre boyunca aktif kalabilmek.
Alınacak Kategori
● SGA ● GM ● AVCI ● DİSCORD ADMİN
Başvuru İçin DC : lumiam2
Merhaba!
●Lumia2 topluluğumuzu büyütmeye devam ederken, oyun içi düzeni sağlamak ve oyuncu deneyimini iyileştirmek amacıyla yeni moderatörler arıyoruz.
●Eğer disiplinli, sorumluluk sahibi ve topluluk yönetimi konusunda istekliysen, seni aramıza katılmaya davet ediyoruz.
Neler Arıyoruz?
● Oyunun kurallarını ve topluluk standartlarını gözetebilecek, saygılı ve çözüm odaklı bir tutum sergileyen moderatörler.
● Oyuncu geri bildirimlerini dikkate alarak şikayetleri hızlı ve adil bir şekilde çözümleyebilecek.
● Aktif bir oyun içi varlığı sürdürebilecek ve toplulukla sağlıklı bir iletişim kurabilecek.
● Çatışma yönetiminde tecrübeli, sabırlı ve yapıcı bir yaklaşım sergileyen bireyler.
Sorumluluklar:
● Oyun içi ve forumlarda düzeni sağlamak, kurallara uygun davranmayan oyunculara müdahale etmek.
● Oyunculardan gelen şikayetleri incelemek ve çözüm üretmek.
● Etkinliklerin ve topluluk etkinliklerinin yönetiminde destek olmak.
● Geliştirici ekibe geri bildirim sağlayarak, sunucunun gelişmesine katkıda bulunmak.
Başvuru Şartları:
● Daha önce moderatörlük veya topluluk yönetimi deneyimine sahip olmak (tercih sebebidir).
● Adil, tarafsız ve güvenilir olmak.
● Günde belirli bir süre boyunca aktif kalabilmek.
Alınacak Kategori
● SGA ● GM ● AVCI ● DİSCORD ADMİN
Başvuru İçin DC : lumiam2
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1,225
- DevLira
- 3
istek attım reis
- Konular
- 3
- Online süresi
- 10d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
dcden ekledim
- Konular
- 32
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 12d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 1,263
- DevLira
- 15
Dönüş sağlanmıştır.istek attım reis
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)