- Konular
- 5
- Online süresi
- 16h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 411
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Aktif olarak geliştirdiğim Metin2 sunucum için ekibime GM / SGM takım arkadaşı arıyorum. Amacım sadece yetki vermek değil; sunucuyu gerçekten sahiplenen, oyuncularla birebir ilgilenen, düzeni ve kaliteyi koruyacak kişilerle çalışmak . Aranan Özellikler Günde en az 7–8 saat online olabilecek Oyuncularla iletişimi güçlü, diksiyonu düzgün Sabırlı, adil ve tarafsız User sorularına hızlı ve açıklayıcı şekilde cevap verebilecek Küfür, hakaret, drama yönetimini bilen Oyun içi drop sistemlerini test edebilecek, hataları raporlayacak Etkinlik, boss, drop dengesi konularında destek olabilecek Yetkisini ego için değil, sunucu düzeni için kullanacak Görev Tanımı Oyuncularla birebir ilgilenmek Ticket / PM / genel chat takibi Drop, görev ve sistem testlerinde yardımcı olmak Sorunları bana net şekilde raporlamak Sunucu içi düzeni ve disiplini sağlamak Sunulanlar GM / SGM yetkisi Sunucu geliştirme sürecine dahil olma Uzun vadeli ekip çalışması Performansa göre TL / EP / ek yetkiler (konuşulur) Not: Sadece “yetki alayım” kafasında olanlar lütfen yazmasın. Gerçekten aktif, sorumluluk alabilecek kişiler arıyorum.İletişim PM yoluyla ya da Discord / WhatsApp bilgilerinizi mesajda belirtmeniz yeterli
- Konular
- 4
- Online süresi
- 11h 4s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 225
- DevLira
- 3
++
- Konular
- 3
- Online süresi
- 2d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 3,055
- DevLira
- 0
official_danibey discord
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)