Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++] Affect potion System | Bykatil199 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1 2 eksik var yarın konuya dahil edecem acele ettim , o yüzden 1 2 eksik olabilir onları tamamlıyqcam

bide 5 saniye süre fixi iyi olur

Hani ben bir yerden sökmüşümya baksana o söktüğüm yerde süre fixi varmı bi bak sildiğin mesajı okudum , insanı karalamadan önce bi düşünün isterseniz insanda heves bırakmıyorsunuz yazıklar Olsun !

Hani ben bir yerden sökmüşümya baksana o söktüğüm yerde süre fixi varmı bi bak sildiğin mesajı okudum , insanı karalamadan önce bi düşünün isterseniz insanda heves bırakmıyorsunuz yazıklar Olsun !

karalama gibi düşüncen diye sildim bence şu yorumun gereksiz emek vermişşin yinede ya statü ya phebia

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.
Bir hata düzeltmesi yapmak istiyorum, bende ilk yaptığımda bu hatayı yapmıştım hp sp kullanımları % bakımından değilde +lı taraftaydı yani %20 hp yerine 20 hp veriyordu seninde gözünden kaçmış düzeltmek istedim.
BOOWmg.jpg

senin kodlarında düzenlemeyi 2 fotoğrafta gösterdim eğer yapamayan olursa diye;
İyi forumlar.

Fotoğrafta gösterdiğim gibi bonuslar yanlıştı farkı görmeniz açısından koyuyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri