Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

HolyOnline - venusmt2 PythonHack (otomatik av, spam bot,ws hack vs.)(only venus)(demo)

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

boşu kes,laf ettiğin hileyi hala yapamadın?

Sende haklısın. Yapamadığım için o SS'leri attım. Yapılmamış hali bu. Komik çocuk seni. :D Bence ağlamaya devam edebilirsin.

6DD8Nk.png
 
Sadece Türkçeleştirme yapılmış olup paylaşım yapılsa da yararlı olabilecek bir şey. Yalnız pek kullanışlı değil, biraz karışık. Tamamen kendin oluşturduğun hileleri umarım görürüz. Yalnız sadece button & text gibi şeyleri Türkçeleştirip, eski paylaşılan source code'lerde hiç oynama yapmadan paylaşım yaparsan, yaptıklarını başarı olarak görmemeni dilerim. Yine de ellerine sağlık.

Paylasimdaki olay py dosyasi degil zaten onu sokmak. Piyasda mevcut olan loaderlar sokamadigi icin arkadas kendisi kodlamis. Elestirmeden once bir acip baksaydin keske.

Paylasim icin tesekkurler.
 
Paylasimdaki olay py dosyasi degil zaten onu sokmak. Piyasda mevcut olan loaderlar sokamadigi icin arkadas kendisi kodlamis. Elestirmeden once bir acip baksaydin keske.

Paylasim icin tesekkurler.

Bunu kendisinden duymak isterdim ama sanırım kendisi de tam ne yaptığını bilmiyor. Bence o "kodlamış" kısmını fazladan söylediğini düşünüyorum. :D Silinen 4 sayfa konuşma vardı ve 1 tane yorumda böyle bir şey söylemedi. O yüzden hala aynı fikirdeyim, kimse kusura bakmasın. :D Kodlamış olmayı bırak, kod kavramından anladığından bile şüpheliyim.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst