- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 93
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
boşu kes,laf ettiğin hileyi hala yapamadın?
Sende haklısın. Yapamadığım için o SS'leri attım. Yapılmamış hali bu. Komik çocuk seni.
Bence ağlamaya devam edebilirsin.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
laf yaptığın hileyi yapmanı bekliyorumSende haklısın. Yapamadığım için o SS'leri attım. Yapılmamış hali bu. Komik çocuk seni.Bence ağlamaya devam edebilirsin.
![]()
- Konular
- 2
- Online süresi
- 10d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 1,069
- DevLira
- 0
Sadece Türkçeleştirme yapılmış olup paylaşım yapılsa da yararlı olabilecek bir şey. Yalnız pek kullanışlı değil, biraz karışık. Tamamen kendin oluşturduğun hileleri umarım görürüz. Yalnız sadece button & text gibi şeyleri Türkçeleştirip, eski paylaşılan source code'lerde hiç oynama yapmadan paylaşım yaparsan, yaptıklarını başarı olarak görmemeni dilerim. Yine de ellerine sağlık.
Paylasimdaki olay py dosyasi degil zaten onu sokmak. Piyasda mevcut olan loaderlar sokamadigi icin arkadas kendisi kodlamis. Elestirmeden once bir acip baksaydin keske.
Paylasim icin tesekkurler.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
Bunu diyorum anlamıyor eleman kendi (ne kadar kendi tartisilir) yaptığıni gösterip duruyorPaylasimdaki olay py dosyasi degil zaten onu sokmak. Piyasda mevcut olan loaderlar sokamadigi icin arkadas kendisi kodlamis. Elestirmeden once bir acip baksaydin keske.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 93
- DevLira
- 0
Paylasimdaki olay py dosyasi degil zaten onu sokmak. Piyasda mevcut olan loaderlar sokamadigi icin arkadas kendisi kodlamis. Elestirmeden once bir acip baksaydin keske.
Bunu kendisinden duymak isterdim ama sanırım kendisi de tam ne yaptığını bilmiyor. Bence o "kodlamış" kısmını fazladan söylediğini düşünüyorum.
Silinen 4 sayfa konuşma vardı ve 1 tane yorumda böyle bir şey söylemedi. O yüzden hala aynı fikirdeyim, kimse kusura bakmasın.
Kodlamış olmayı bırak, kod kavramından anladığından bile şüpheliyim.