melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HolyOnline - venusmt2 PythonHack (otomatik av, spam bot,ws hack vs.)(only venus)(demo)

Konular
7
Online süresi
5d 7h
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
220
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

VENUSMT2 PYTHON HACK - HolyOnline

videodaki gibi
lib i oyunun içine atın
dll yi oyuna inject edin
bu kadar..
gorus onerı istek vb. icin facebook sayfasindan ulasabilirsiniz

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Lütfen dosyanın içindeki injectörü başka bir injectörle değiştirin veya injectörü kaldırın gereğinden fazla ve injectör kaynaklı olmayacak virüsler var indirme linkini kaldırıyorum kendiniz düzenlersiniz paylaşım için teşekkürler

Son düzenleme:
Lütfen dosyanın içindeki injectörü başka bir injectörle değiştirin veya injectörü kaldırın gereğinden fazla ve injectör kaynaklı olmayacak virüsler var indirme linkini kaldırıyorum kendiniz düzenlersiniz paylaşım için teşekkürler

onceki virus dediğim gibi sadece injector kaynaklıydı baska birsey degil, vt ve indirme linki guncellendi

Sadece Türkçeleştirme yapılmış olup paylaşım yapılsa da yararlı olabilecek bir şey. Yalnız pek kullanışlı değil, biraz karışık. Tamamen kendin oluşturduğun hileleri umarım görürüz. Yalnız sadece button & text gibi şeyleri Türkçeleştirip, eski paylaşılan source code'lerde hiç oynama yapmadan paylaşım yaparsan, yaptıklarını başarı olarak görmemeni dilerim. Yine de ellerine sağlık.

Sadece Türkçeleştirme yapılmış olup paylaşım yapılsa da yararlı olabilecek bir şey. Yalnız pek kullanışlı değil, biraz karışık. Tamamen kendin oluşturduğun hileleri umarım görürüz. Yalnız sadece button & text gibi şeyleri Türkçeleştirip, eski paylaşılan source code'lerde hiç oynama yapmadan paylaşım yaparsan, yaptıklarını başarı olarak görmemeni dilerim. Yine de ellerine sağlık.
SADECE GÜLÜYORUM AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYORUM ASLKDJALKSDJASLKDASJDKL

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri