Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HolyOnline - venusmt2 PythonHack (otomatik av, spam bot,ws hack vs.)(only venus)(demo)

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SADECE GÜLÜYORUM AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYORUM ASLKDJALKSDJASLKDASJDKL

Bende sadece gülüyorum. Kendini fazla zeki sanıyorsun ama öyle değilsin ve ne yaptığının farkındayım. Bir gün alıntı olmayan bir şeyle karşımıza çıkarsan ancak o zaman seni takdir edeceğim. ;)

Edit: Aşağıda ki senin paylaşımın. Gördüğün gibi sadece "Text" değiştirip millete kendin yapmışsın gibi yedirme. Sadece Türkçeleştirmişsin. Şimdi tekrar söyle şunu; "SADECE GÜLÜYORUM AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYORUM ASLKDJALKSDJASLKDASJDKL" ?

Edit2: Sentinus diğer adıyla Yekta Gürkan ile birlikte çalışan birisinden de ancak bu kadar IQ ve yetenek beklerim. :p

jqq24D.png

yGGlR9.jpg

Son düzenleme:
Şimdi asıl soru şu; Holy Online mi? Yoksa Sentinus mu? Hangi kimliğine bürünüyorsun? :D

Şimdi asıl soru şu; Holy Online mi? Yoksa Sentinus mu? Hangi kimliğine bürünüyorsun? :D
boş konuşuyorsun kardeşim sentinus yani ben py dosyalarını editliyordum evet ama çoğu svde uymluluk sorunları çıkıyordu pyleri import ederken veya modül kısımlarında v.s v.s bunları düzeltip haledil yeni taktikler bulup paylaşıyordum aynı mantığı holy yani furkan yapıyor ayrıca sentinusla holy çok farklı kişiler şunu sentinusun videolarını izlemişsen anlaman çok zor değil

Bende sadece gülüyorum. Kendini fazla zeki sanıyorsun ama öyle değilsin ve ne yaptığının farkındayım. Bir gün alıntı olmayan bir şeyle karşımıza çıkarsan ancak o zaman seni takdir edeceğim. ;)

Edit: Aşağıda ki senin paylaşımın. Gördüğün gibi sadece "Text" değiştirip millete kendin yapmışsın gibi yedirme. Sadece Türkçeleştirmişsin. Şimdi tekrar söyle şunu; "SADECE GÜLÜYORUM AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYORUM ASLKDJALKSDJASLKDASJDKL" ?

Edit2: Sentinus diğer adıyla Yekta Gürkan ile birlikte çalışan birisinden de ancak bu kadar IQ ve yetenek beklerim. :p

jqq24D.png

yGGlR9.jpg
sen bu kafayla oynadığın m2 pserverlerini de sahipleri yazdı sanarsın yok türkçeye çevrilmişmişte falan filan herneyse benim senin gibi birinin taktirine ihtiyacımmı var kasdkajsdlka hala gülüyorum ve sentinus mevzusuna gelirsek; o arkadaş ben yokken biseyler yapmaya calisan biriydi ben gelince yardım ettiğim için o sentinus yazısı daha sonraları iş yapmadık, ve en acısı holy mi sentinusmu demen gerçekten kudurmuşluğunun son noktası çamur atmaya calisiyorsun bu kendini aşağılamaktan başka bişey değil

madem sadece türkçeye çevrilmiş sen yapta görelim? lakjsdlkasjaskdjdl elin ayağın dolandı tabi nasıl yapcam ben salkdjaslkdja yazarken bile gülüyorum :D tek kelimeyle yazık sana. karaktersizliğinin zirvelerini yaşıyorsun

Merak etme ben zaten yaptım yapacağımı. Sadece Visual Studio'da ki teknik bir sorundan dolayı projemi durdurdum. Gördüğün her şey çalışıyor merak etme. Visual Studio ekibine sorunla ilgili konu ulaştırdım. Eğer çözerlerse devamını da getiririm. :D

JVV6ro.png

r00RYN.png

bundan banane? yaptığım hile sadece türkçeye çevrilmiş ya sözde sen öyle diyorsun hani, yap bekliyorum? bana yapmayacağın şeyleri konuşma, boş konuşuyorsun çamur atmayı kes

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri