HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1. fixi lütfen açıkla çünkü gördüğüm en saçma fix. O kodun ramle vs. alakası yokÜşeniyorum herkes kendisi anlasın xD
Teşekkürler 2. Çözüm içinHerhangi bir sorun yapmaz. Birinci sorunu tam olarak bende bilmiyorum sanırım engellerin gölgeleriyle vs alakalı bir şey. Denediğim kadarıyla herhangi bir sorun vs. oluşturmadı. İkincisi ise bazı obje/mob vs sürekli gözükmesi için eklenmiş bir kontrol ancak düzgün çalışmıyor, o yüzden görüş açısından çıkınca hepsini sildirmek mantıklı.
Mde efektleri tam olarak hangi işlemlerde kullanılıyor? Exp vs gelmesi mi?
İki çözümde ayrı şeyler için. İkisini de yapmak iyi olur.
continue;
Kapatmak da yeterli oluyor mu
1. fixi lütfen açıkla çünkü gördüğüm en saçma fix. O kodun ramle vs. alakası yok
Saçma değil. Fonksiyon içeriğine bakarsan memory leak yapacak bir vector var, muhtemelen o vector içine birikiyor ve silinmiyor. Ben assembly üzerinden bulup denediğim için ve source olan client benim test ettiğim servera ait olmadığından source ile deneyip detayına giremedim. Ancak muhtemelen dediğim gibi oluyordur.
Son düzenleme:
Teşekkürler 2. Çözüm için
continue;
Kapatmak da yeterli oluyor mu
Arttırılan değişkenin nerelerde kullanıldığına bakmadım ancak doğru olan if ve içeriğini tamamen silmek.
Senin mantığına göre m_PCBlockerVector de silinmiyor diyordum ki zaten siliniyormuş:Saçma değil. Fonksiyon içeriğine bakarsan memory leak yapacak bir vector var, muhtemelen o vector içine birikiyor ve silinmiyor. Ben assembly üzerinden bulup denediğim ve source olan client benim test ettiğim servera ait olmadığından source ile deneyip detayına giremedim. Ancak muhtemelen dediğim gibi oluyordur.
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)