farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[FIX] Metin2 client memory leak & cpu kullanımı problemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lalaker1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Senin mantığına göre m_PCBlockerVector de silinmiyor diyordum ki zaten siliniyormuş:
dLvmJV.png

5Nabvj.png
Bu gameupdateare fonksiyonu ne koşullarda çağırılıyor ona bakabilir misin.

Senin mantığına göre m_PCBlockerVector de silinmiyor diyordum ki zaten siliniyormuş:
dLvmJV.png

Olay basit, dediğim kodu sil ve bir normal bir de silinmiş client aç, aynı yere getir ve sonradan ram kullanımı artıyor mu artmıyor mu izle. İşe yarayıp yaramadığını göreceksin.

Ağam çay da veriyim mi ? :D
? Mobildeyim. Bende karar vermeye çalışıyorum gerekli olup olmadığına. Dediğin gibi silen bir fonksiyon var. Ama çağırılmıyorsa silinmiyor demektir. Ne zaman çağırılıyor önemli olan bu. Ne sıklıkla, ne tarafından tetikleniyor. Lala nın anlattığına göre pek sık tetiklenmiyor bu nedenle bir hayli büyüyor.

Olay basit, dediğim kodu sil ve bir normal bir de silinmiş client aç, aynı yere getir ve sonradan ram kullanımı artıyor mu artmıyor mu izle. İşe yarayıp yaramadığını göreceksin.
Dostum benim hiçbir küçük düşürme gibi bir niyetim yok senin mantığına göre o vec zaten temizleniyor. O zaman __CollectCollisionPCBlocker bunun da silinmesi gerekiyor saçma oluyor yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri