HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşımın İçin Teşekkürler Kurup Kanıt Olarak Atarım
Hayır test etmedim.Doğan birşey sormak istiyorum bu alt yapı üzerinde p2p ile veri aktarımını test ettin mi admin ip ve password ile .s öyle bir files var sa paylasabilir mısın![]()
Rica ederim.Paylaşım için teşekkürler
Güncellemeyi hatalı yapmanızdan.Yaptıgım guncellemede Game src taraflı aldığım hata bu.
char.cpp: In function 'void SendGift(LPCHARACTER, TGiftItem)':
char.cpp:897:421: error: 'GetPlayerID' was not declared in this scope
SQLMsg * pkMsg(DBManager::instance().DirectQuery("SELECT id,shop_vid,replace(replace(name,' ','\\\\'),'#','_'),IFNULL((select sum(count) from player_gift where `from` like concat('%%#',player_shop.id) and status = 'WAIT'),0),item_count,(select count(id) from player_shop_items where shop_id=player_shop.id),DATEDIFF(date_close,now()) AS days,UNIX_TIMESTAMP(date_close) from player_shop WHERE player_id=%d", GetPlayerID()));
neden kaynaklanıyor?
Eksik lib'leriniz mevcut.server açarken
/usr/lib/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.20 required by /usr/game/share/game not found
hatası alıyorum nedir bu glibcxx anlamış değilim
Sevindim.tamamdır hallettim libleri /usr/local/lib/gcc49 yerine /usr/lib den çekiyormuş
Rica ederim.Paylaşımın İçin Teşekkürler Kurup Kanıt Olarak Atarım
Rica ederim.Paylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)