InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar, bir mevzu var;

Notxtdb kurmak istiyorum gerekli aşamaları yapıyorum. Bire bir uyguluyorum hiç kacırmadan 3 4 kez denedım. Her seferinde

Conection refused - kısaca bağlantı hatası oluyorum. anlam veremedim. tekrar yaptıgım eklemeleri kaldırınca oyun normal seyrinde açılıyor.

source'de ki güncellemeleride kontrol ettim ama icinden cıkamadım bir türlü deneyen fikri olan var mıdır ? yok mudur ? :)

@Eric Bloodaxe, @Milyoner Yapım kardeşime katılıyorum. İkimizde filesini kullanıyoruz benim hatalarımdan hariç (eklemeyi beceremediğim sistemler. tamamen benden kaynaklı) hiç bir sorunla karşılaşmadım. Olumlu yorum da gelecek olumsuz yorum da. Güncelleme için ellerine sağlık bende hemen güncelini kuruyorum izninle :) Zaten 3-5 sistem ekli güncelleme ile ekleyemediğim sistemleri ekleyebileceğime inanıyorum şimdiden kolay gelsin ve Version 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Bu arada yorumlarda bir arkadaşın belirttiği "Filesta belli yerlerde Eric Bloodaxe yazıyor" demişti. Detaya inmediğim için göremedim hiç. Nerelerde yazıyor konuda belirtirsen sevinirim çünkü Ö.M. ile sadece 1 kişi faydalanacaktır.

Arkadaşlar, bir mevzu var;

Notxtdb kurmak istiyorum gerekli aşamaları yapıyorum. Bire bir uyguluyorum hiç kacırmadan 3 4 kez denedım. Her seferinde

Conection refused - kısaca bağlantı hatası oluyorum. anlam veremedim. tekrar yaptıgım eklemeleri kaldırınca oyun normal seyrinde açılıyor.

source'de ki güncellemeleride kontrol ettim ama icinden cıkamadım bir türlü deneyen fikri olan var mıdır ? yok mudur ? :)

Anladığım kadarıyla istediğiniz şey protoları Navicat'tan düzenlemek. Zaten fileste protolar şuan navicattan yönetiliyor. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.

ardeşime katılıyorum. İkimizde filesini kullanıyoruz benim hatalarımdan hariç (eklemeyi beceremediğim sistemler. tamamen benden kaynaklı) hiç bir sorunla karşılaşmadım. Olumlu yorum da gelecek olumsuz yorum da. Güncelleme için ellerine sağlık bende hemen güncelini kuruyorum izninle :) Zaten 3-5 sistem ekli güncelleme ile ekley
@Eric Bloodaxe, @Milyoner Yapım kardeşime katılıyorum. İkimizde filesini kullanıyoruz benim hatalarımdan hariç (eklemeyi beceremediğim sistemler. tamamen benden kaynaklı) hiç bir sorunla karşılaşmadım. Olumlu yorum da gelecek olumsuz yorum da. Güncelleme için ellerine sağlık bende hemen güncelini kuruyorum izninle :) Zaten 3-5 sistem ekli güncelleme ile ekleyemediğim sistemleri ekleyebileceğime inanıyorum şimdiden kolay gelsin ve Version 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Bu arada yorumlarda bir arkadaşın belirttiği "Filesta belli yerlerde Eric Bloodaxe yazıyor" demişti. Detaya inmediğim için göremedim hiç. Nerelerde yazıyor konuda belirtirsen sevinirim çünkü Ö.M. ile sadece 1 kişi faydalanacaktır.

Anladığım kadarıyla istediğiniz şey protoları Navicat'tan düzenlemek. Zaten fileste protolar şuan navicattan yönetiliyor. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.
yok galiba sistem içinde ekli galiba niyetim bazı sistemleri aktif etmek için notxtdb ye geçmekti db/conf.txt içersinde
[CODE title="conf.txt"]TXT_STARTUP = 0[/CODE]

böyle bir alan var bunu " 1 " yapınca txt aktif oluyor gibi hissediyorum şimdi deneyeceğim.

yok galiba sistem içinde ekli galiba niyetim bazı sistemleri aktif etmek için notxtdb ye geçmekti db/conf.txt içersinde
[CODE title="conf.txt"]TXT_STARTUP = 0[/CODE]

böyle bir alan var bunu " 1 " yapınca txt aktif oluyor gibi hissediyorum şimdi deneyeceğim.

TXT_STARTUP = 0 -> yaparsan her ikiside mysql'den alıyor

TXT_STARTUP = 1 -> yaparsan mob protoyu txt'den alıyor itemproto aynı mysql

ben isterim ki ikiside txt den alsın

anlattıklarımı uygularsanız .txt olarak kullanabilirsiniz.

bu linki uyguladım. derledim, Yeniden başlatıyorum. kontrol ediyorum..

Sonuç : Olumsuz DB acılıyor. kısmında esıden mysql den mob_proto ve item_proto'yu okudugunu yazıyordu su an yazmıyor acaba eksik birşey mi yapıyorum _ Conf.txt ve ya config'de düzenlemem gereken bir nokta mı var?

Farkında olmadan spam yapmış olabilirim. Özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)