- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, bir mevzu var;
Notxtdb kurmak istiyorum gerekli aşamaları yapıyorum. Bire bir uyguluyorum hiç kacırmadan 3 4 kez denedım. Her seferinde
Conection refused - kısaca bağlantı hatası oluyorum. anlam veremedim. tekrar yaptıgım eklemeleri kaldırınca oyun normal seyrinde açılıyor.
source'de ki güncellemeleride kontrol ettim ama icinden cıkamadım bir türlü deneyen fikri olan var mıdır ? yok mudur ?
Notxtdb kurmak istiyorum gerekli aşamaları yapıyorum. Bire bir uyguluyorum hiç kacırmadan 3 4 kez denedım. Her seferinde
Conection refused - kısaca bağlantı hatası oluyorum. anlam veremedim. tekrar yaptıgım eklemeleri kaldırınca oyun normal seyrinde açılıyor.
source'de ki güncellemeleride kontrol ettim ama icinden cıkamadım bir türlü deneyen fikri olan var mıdır ? yok mudur ?

- Konular
- 10
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 9d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 536
- DevLira
- 0
@Eric Bloodaxe, @Milyoner Yapım kardeşime katılıyorum. İkimizde filesini kullanıyoruz benim hatalarımdan hariç (eklemeyi beceremediğim sistemler. tamamen benden kaynaklı) hiç bir sorunla karşılaşmadım. Olumlu yorum da gelecek olumsuz yorum da. Güncelleme için ellerine sağlık bende hemen güncelini kuruyorum izninle
Zaten 3-5 sistem ekli güncelleme ile ekleyemediğim sistemleri ekleyebileceğime inanıyorum şimdiden kolay gelsin ve Version 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz 
Bu arada yorumlarda bir arkadaşın belirttiği "Filesta belli yerlerde Eric Bloodaxe yazıyor" demişti. Detaya inmediğim için göremedim hiç. Nerelerde yazıyor konuda belirtirsen sevinirim çünkü Ö.M. ile sadece 1 kişi faydalanacaktır.
Anladığım kadarıyla istediğiniz şey protoları Navicat'tan düzenlemek. Zaten fileste protolar şuan navicattan yönetiliyor. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Zaten 3-5 sistem ekli güncelleme ile ekleyemediğim sistemleri ekleyebileceğime inanıyorum şimdiden kolay gelsin ve Version 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz 
Bu arada yorumlarda bir arkadaşın belirttiği "Filesta belli yerlerde Eric Bloodaxe yazıyor" demişti. Detaya inmediğim için göremedim hiç. Nerelerde yazıyor konuda belirtirsen sevinirim çünkü Ö.M. ile sadece 1 kişi faydalanacaktır.
Arkadaşlar, bir mevzu var;
source'de ki güncellemeleride kontrol ettim ama icinden cıkamadım bir türlü deneyen fikri olan var mıdır ? yok mudur ?![]()
Anladığım kadarıyla istediğiniz şey protoları Navicat'tan düzenlemek. Zaten fileste protolar şuan navicattan yönetiliyor. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.
- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
ardeşime katılıyorum. İkimizde filesini kullanıyoruz benim hatalarımdan hariç (eklemeyi beceremediğim sistemler. tamamen benden kaynaklı) hiç bir sorunla karşılaşmadım. Olumlu yorum da gelecek olumsuz yorum da. Güncelleme için ellerine sağlık bende hemen güncelini kuruyorum izninleZaten 3-5 sistem ekli güncelleme ile ekley
yok galiba sistem içinde ekli galiba niyetim bazı sistemleri aktif etmek için notxtdb ye geçmekti db/conf.txt içersinde@Eric Bloodaxe, @Milyoner Yapım kardeşime katılıyorum. İkimizde filesini kullanıyoruz benim hatalarımdan hariç (eklemeyi beceremediğim sistemler. tamamen benden kaynaklı) hiç bir sorunla karşılaşmadım. Olumlu yorum da gelecek olumsuz yorum da. Güncelleme için ellerine sağlık bende hemen güncelini kuruyorum izninleZaten 3-5 sistem ekli güncelleme ile ekleyemediğim sistemleri ekleyebileceğime inanıyorum şimdiden kolay gelsin ve Version 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz
[CODE title="conf.txt"]TXT_STARTUP = 0[/CODE]
böyle bir alan var bunu " 1 " yapınca txt aktif oluyor gibi hissediyorum şimdi deneyeceğim.
- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
yok galiba sistem içinde ekli galiba niyetim bazı sistemleri aktif etmek için notxtdb ye geçmekti db/conf.txt içersinde
[CODE title="conf.txt"]TXT_STARTUP = 0[/CODE]
böyle bir alan var bunu " 1 " yapınca txt aktif oluyor gibi hissediyorum şimdi deneyeceğim.
TXT_STARTUP = 0 -> yaparsan her ikiside mysql'den alıyor
TXT_STARTUP = 1 -> yaparsan mob protoyu txt'den alıyor itemproto aynı mysql
ben isterim ki ikiside txt den alsın
- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.anlattıklarımı uygularsanız .txt olarak kullanabilirsiniz.
bu linki uyguladım. derledim, Yeniden başlatıyorum. kontrol ediyorum..
Sonuç : Olumsuz DB acılıyor. kısmında esıden mysql den mob_proto ve item_proto'yu okudugunu yazıyordu su an yazmıyor acaba eksik birşey mi yapıyorum _ Conf.txt ve ya config'de düzenlemem gereken bir nokta mı var?
Farkında olmadan spam yapmış olabilirim. Özür dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)