shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Alt yapı gayet güzel ve sorumdaki en sağlam alt yapılardan birisidir herkeze gözü kapalı tavsiye ederim @Eric Bloodaxe ye files için çok teşekür ederim
Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.

elinize sağlık teşekkürler konu için offlineshop eklemeniz ayrıca güzel olmuş alt yapı fix leri varmı hocam peki ?

elinize sağlık teşekkürler konu için offlineshop eklemeniz ayrıca güzel olmuş alt yapı fix leri varmı hocam peki ?
Marty 4.5 giydirme yapıldı + olarak full fix gözüne bir hata çarparsa yorum olarak belirtirsen eric dostumuz güncelleme atar.

Marty 4.5 giydirme yapıldı + olarak full fix gözüne bir hata çarparsa yorum olarak belirtirsen eric dostumuz güncelleme atar.
ben zaten hata görürsem fixler atarım buraya sadece full fix mi diye sordum hata felan varsa çözüp yollayalım boşta kalmasın :) ama güzel iş çıkartmış arkadaş eline sağlık

Rica ederim, bilinen hataların çoğunu fixledim fakat %100 denemez bence hiçbir zaman. Mutlaka hatalı olan yerleri olacaktır ama elimden geldiğince giderdim.
Seviyorum seni kardeşim.
ben zaten hata görürsem fixler atarım buraya sadece full fix mi diye sordum hata felan varsa çözüp yollayalım boşta kalmasın :) ama güzel iş çıkartmış arkadaş eline sağlık
Teşekkür ederim. Karşılaştığınız sorunların çözümlerini buraya yazarsanız kullanacak diğer arkadaşlar için kolaylık sağlamış olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)