raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gereksiz tüm kodlar silinmiş ve doğru fixler atılmış.
Bu denli bir paylaşım yapanları görmek eskilerden kalan paylaşımcı insanları hatırlatıyor. Umarım birileri değerlendirebilir. Birde 2 3 şey ekleyip satışa koyup satacaklarda olacaktır. Yazıktır herşey para olmuş :)
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Gereksiz tüm kodlar silinmiş ve doğru fixler atılmış.
Bu denli bir paylaşım yapanları görmek eskilerden kalan paylaşımcı insanları hatırlatıyor. Umarım birileri değerlendirebilir. Birde 2 3 şey ekleyip satışa koyup satacaklarda olacaktır. Yazıktır herşey para olmuş :)
Açıkçası bu filesi kendim kullandığım için imla kurallarına kadar dikkat ettim desem yeridir. Keşke tüm üyelerimiz sizin gibi doğru bir üslupla iyi ya da kötü eleştirse de bizleri daha fazla paylaşım yapmaya teşvik etse. Umarım herkesin işine yarar.
Hayırlı kullanımlar.

Açıkçası bu filesi kendim kullandığım için imla kurallarına kadar dikkat ettim desem yeridir. Keşke tüm üyelerimiz sizin gibi doğru bir üslupla iyi ya da kötü eleştirse de bizleri daha fazla paylaşım yapmaya teşvik etse. Umarım herkesin işine yarar.
Hayırlı kullanımlar.

Konu için teşekkür ederim. Formda böyle güzel paylaşım yapan nadir insanlar kaldı. Umarım dahada artar. Tekrar thanks bro !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)