-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Turkmmo Özel Metin2 Altyapı Server Files V2 1.0

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, eğer söylerseniz bu üyemize ve kullanıcak olan üyelerimizin yararına olacaktır.
@Emreckdr
Önemli olanları söylemiştim ama birdaha söylüyim çok ta büyük sorunlar yok tabi başlangıçta verilen sol üst dropları vermiyor bunu account da drop sürelerini ileri bir tarih yaparlarsa dropları vericektir 4 envanter definesini açıp pythona 4 envanter sisteminin python kısmını uyarlamak lazım böylelikle hem defineli hemde sorunsuz 4 envanter oluyor genelde merty 4.6 envanter buglu oluyor ancak dediğim gibi yapılırsa bug kalkıyor special_item_group dosyasının içinin silinmemesi için item proto olan itemleri koyacaklar konuya eklerim yakın zamanda onu çok önemli birşey değil genel yapılması gereken fixleri kontrol edecekler marty bir çoğunu yapmış zaten ama yapılmamış olanlarıda yapmalarını tavsiye ediyorum arkadaşlara ama dikkat etmeleri gereken konu marth bazılarını farklı fixlemiş siz gidip başka bir şekilde aynı fixi atarsanız olmaz lonca sorunu için quest düzenlemesi yapılması gerekiyor yoksa lonca kurulmuyor ki onun questinide eklerim konuya zaten yakın zamanda kuşak ve great offlineshop ekli halini paylaşmayı düşünüyorum diğer bir sorunda şu satıcıdan item almak için 3 4 defa arka arkaya basınca çince yazılıçar çıkıyor ve item almanı engelliyor bunun fixin çok aradım ama bulamadım sağolsun hasan fidan yardım etti char.cpp ve shop.cpp den fixleniyor veya düzeltiliyor her fileste olan birşey normalde neyse zaten diğer fixleri geliştirici arkadaşlar görecektir hepsinin forumda çözümü var ben en sıkıntılı olanları söyledim bide ram şişirmemesi için optimizasyon yapılması lazım bazı kodlarda fix arşivi paylaşılanlar içinde var buda başkada önemli birşey yok yani geriside dediğim gibi kolay genel fixleri baka baka test ede ede deniyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri