HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaptığınız fixleri paylaşır mısınız ?Şuanda filesi deneyerek fix atıyorum lonca questini düzenledim sh make uyarlaması yaptım files deki mevcut 4 envanter sistemini kullanınca itemi giyindiğin halde envanterde gözüküyordu sol üst köşedeki dropları vermiyordu lonca kurunca lonca simgesi veriyordu normalde 3.seviyede verilir bu direk veriyor item_proto güncelledim special_item_groupda sandıklar boşdu farklı special atınca içini siliyordu onu düzelttim kuşak sistemini dün ekledim slot effekt ekledim pazar grid 64 yaptım 90a yakın fix attım lonca penceresi official yaptım 4 ch kurdum birçok düzenleme yaptım yani files istediğiniz gibi düzenlemeye açık olan önemli sorunlarında yazdım şuan 0 syser mevcut filesin bazı kodlamalarını stabil yaptım halen araştırıyorum fixleri kafaya göre atmak istemiyorum deneyerek yaptığım için yavaş ilerliyorum daha fazla bilgi istersen Ö.M ile ulaşırsın
g++: ../../liblua/5.0/lib/liblua.a: No such file or directory
g++: ../../liblua/5.0/lib/liblualib.a: No such file or directory
hmm?
g++: ../../liblua/5.0/lib/liblualib.a: No such file or directory
hmm?
paylaşmayı düşünüyormusun hiç değilse bulduğun hataları ?Şuanda filesi deneyerek fix atıyorum lonca questini düzenledim sh make uyarlaması yaptım files deki mevcut 4 envanter sistemini kullanınca itemi giyindiğin halde envanterde gözüküyordu sol üst köşedeki dropları vermiyordu lonca kurunca lonca simgesi veriyordu normalde 3.seviyede verilir bu direk veriyor item_proto güncelledim special_item_groupda sandıklar boşdu farklı special atınca içini siliyordu onu düzelttim kuşak sistemini dün ekledim slot effekt ekledim pazar grid 64 yaptım 90a yakın fix attım lonca penceresi official yaptım 4 ch kurdum birçok düzenleme yaptım yani files istediğiniz gibi düzenlemeye açık olan önemli sorunlarında yazdım şuan 0 syser mevcut filesin bazı kodlamalarını stabil yaptım halen araştırıyorum fixleri kafaya göre atmak istemiyorum deneyerek yaptığım için yavaş ilerliyorum daha fazla bilgi istersen Ö.M ile ulaşırsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)