Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şuanda filesi deneyerek fix atıyorum lonca questini düzenledim sh make uyarlaması yaptım files deki mevcut 4 envanter sistemini kullanınca itemi giyindiğin halde envanterde gözüküyordu sol üst köşedeki dropları vermiyordu lonca kurunca lonca simgesi veriyordu normalde 3.seviyede verilir bu direk veriyor item_proto güncelledim special_item_groupda sandıklar boşdu farklı special atınca içini siliyordu onu düzelttim kuşak sistemini dün ekledim slot effekt ekledim pazar grid 64 yaptım 90a yakın fix attım lonca penceresi official yaptım 4 ch kurdum birçok düzenleme yaptım yani files istediğiniz gibi düzenlemeye açık olan önemli sorunlarında yazdım şuan 0 syser mevcut filesin bazı kodlamalarını stabil yaptım halen araştırıyorum fixleri kafaya göre atmak istemiyorum deneyerek yaptığım için yavaş ilerliyorum daha fazla bilgi istersen Ö.M ile ulaşırsınHala düzenlemeye devam ediyormusunuz? hangi fixleri yaptınız? Konu altından bizlere de yardımcı olsanız cok memnun oluruz. iyi calısmalar.
Bir kaç sorum olacak.
1-) Gönderdiğiniz Türkçeleştirme dosyasında Türkçeleştirme/server/proto dizininde olanları tam olarak nereye atıyoruz?
2-) Filesin olduğu Source dosyasında Dump proto var bunu tam olarak nasıl kullanırız ve ne için kullanılır?
3-) Server/Locale/Germany Türkçeleştirme için gönderdiğiniz quest eklentileri var. Bunları tam olarak nasıl okutabiliriz. Direk atsak işlevi olur mu?
Teşekkür ederim.
1-) Gönderdiğiniz Türkçeleştirme dosyasında Türkçeleştirme/server/proto dizininde olanları tam olarak nereye atıyoruz?
2-) Filesin olduğu Source dosyasında Dump proto var bunu tam olarak nasıl kullanırız ve ne için kullanılır?
3-) Server/Locale/Germany Türkçeleştirme için gönderdiğiniz quest eklentileri var. Bunları tam olarak nasıl okutabiliriz. Direk atsak işlevi olur mu?
Teşekkür ederim.
Bir kaç sorum olacak.
Teşekkür ederim.
@Luigina
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)