Channel1 syserr'i de mi mevcut değil
Clientte herhangi syserr mevcut değil sabah oyunu yeniden başlattığımda kanal klasörüne böyle bi syserr düştü ve ch düşmüyor sadece ch seçme ekranına atıyor oyuna yeniden girebiliyorumclient syserr var mı unknown packet header tarzı yoksa kanal mı düşüyor
Client_SRC>UserInterface>packet.hClientte herhangi syserr mevcut değil sabah oyunu yeniden başlattığımda kanal klasörüne böyle bi syserr düştü ve ch düşmüyor sadece ch seçme ekranına atıyor oyuna yeniden girebiliyorum
Process: UNKNOWN HEADER: 246, LAST HEADER: 23(2), REMAIN BYTES: 19, fd: 15
Client_SRC>UserInterface>packet.h
Game_SRC>game>packet.h
İsteyecektir büyük ihtimalle Tunga bey siz upload edin şimdiden müsait zamanında yardımcı olur bende bakayım elimden gelirse yardımcı olmaya çalışayım
Sıraya uygun eklemeyi deneyebilirsiniz son header 115 siz direk 128 olarak eklemişsiniz 116 olarak ekleyip sırayı koruyarak build edip tekrar dener misiniz bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer olmazsa başka biri yardımcı olur daha da karmaşık etmeyelim
Olmuyor öyle baktım 116 dan başka varmı diye başka 116 da vardı bende hangisi yoksa o sayıyı yazıp eklemeyi denedim yine olmadı 116 117 yaptım olmadı başka sayılar denedim olmadıSıraya uygun eklemeyi deneyebilirsiniz son header 115 siz direk 128 olarak eklemişsiniz 116 olarak ekleyip sırayı koruyarak build edip tekrar dener misiniz bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer olmazsa başka biri yardımcı olur daha da karmaşık etmeyelim