noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Hp Target Left Click Problem

Murphy0

Level 2
Üye
Konular
25
Çözüm
8
Online süresi
16d 17h
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
43
MmoLira
2,986
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar yukardaki hp target sistemini ekledim test ettim. sadece fare ile sol tıklamada hedef oyuncuda target board genişlemesi ve soru işareti ikonu sorunu vardı bende aşağıdaki fixi ekledim tamamen düzeldi. fakat şöyle bir sorun var savaşçı karakterler dışında kalan diğer tüm karakterlere sağ tıklama yaparken sorun yok ama Sol tıklama yaptığım anda tıklama yaptığım clienti kapatıyor. savaşcı karakterlere sağ sol farketmeksizin tıklama yapabiliyorum. ama diğer karakterlere sadece sağ tık yapabiliyorum. Sol tık yapmaya çalıştığım anda clienti kapatıyor. Herhangi bir syserr vermiyor. Eğer savaşcılara tıkladığımda da aynı sorun olsaydı python kaynaklı oldugunu düşünürdüm fakat başka bir dosyada sorun olduğunu düşünüyorum.

kendi hpni de gösteriyor mu o files de ayrıca link alabilir miyim.
Lorenzo Filesi

lorenzo filesden karşılaştırma yaptım kod yapılarımız biraz farklı o yüzden kendim bugün çözücem sorun race kaynaklı çözünce paylaşırım.

Sorununuz halen devam ediyor mu, yoksa çözüme kavuştumu? Murphy0
evet hocam sorun race kaynaklı idi dün aksam çözdüm. sadece bazı moblarda info butonu hizalama sorunu çıktı onu da halletmeye çalışacağım.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri