- Konular
- 25
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 16d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 2,986
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[C++,Python]Karşıdaki Kişinin HP Görme - Bar & Decimal Target HP
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Karşıdaki oyuncunun hpsini bar ve değer olarak göremeye yarar. Slotlarında hp değerlerini gösterir. Sistem bana ait değil. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
Merhaba Arkadaşlar yukardaki hp target sistemini ekledim test ettim. sadece fare ile sol tıklamada hedef oyuncuda target board genişlemesi ve soru işareti ikonu sorunu vardı bende aşağıdaki fixi ekledim tamamen düzeldi. fakat şöyle bir sorun var savaşçı karakterler dışında kalan diğer tüm karakterlere sağ tıklama yaparken sorun yok ama Sol tıklama yaptığım anda tıklama yaptığım clienti kapatıyor. savaşcı karakterlere sağ sol farketmeksizin tıklama yapabiliyorum. ama diğer karakterlere sadece sağ tık yapabiliyorum. Sol tık yapmaya çalıştığım anda clienti kapatıyor. Herhangi bir syserr vermiyor. Eğer savaşcılara tıkladığımda da aynı sorun olsaydı python kaynaklı oldugunu düşünürdüm fakat başka bir dosyada sorun olduğunu düşünüyorum.
Fix HP Target Bug
Herkese merhaba! İletişim için bir tercüman kullanacağım, çok fazla hata varsa beni affetmenizi rica ediyorum. Ana dilim rusça. Herkese açık ENABLE_VIEW_TARGET_DECIMAL_HP ve ENABLE_SEND_TARGET_INFO sistemlerini kurduysanız, bu sorunların farkındasınız demektir. Original Link: Öğeyi görmek için...