HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler.
MySQL ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Game ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Client ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tanıtım :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Paylaşım için teşekkürler zamanında bu filesi kullanarak çok güzel bir server açmıştım. Doslayarın içerinde aktif çalışmayan mapler ve bosslarda var mysql ve game'ye eklemeleri doğru yaparsanız yıl başı, haritası, gnoll kral, 3 krallık haritası ve daha birçok özelliğide kullanabilirsiniz fakat şöyle bir durum var 2 ay kadar önce arşivime göz atarken bu filesa bir bakayım dedim exe artık çalışmıyor nasıl yaparsınız nasıl çalıştırırsınız bilmem ama çalışırsa hala harika bir files.
Not: Bahsettiğim hata aşağıdaki cevapta yazan hata değil hatayla karşılaşırsanız konudan paylaşın bilen çıkarsa herkes faydalanır.
Son düzenleme:
Win7 ve Win8.1 kullanan zatlarda exe .tepki vermez ise tıkladığınızda sistem ayarlarından veri yürütme engellemesi listesine exe yi ekleyin açılır. Vista gibi mağara çağı sistemleri kullanıyosanız buna gerek yok.
Bknz:
Bknz:
İlk satışta olduğu zamanlar, 50tlye satın almıştım maxmiden hiç unutmam.
Not: kimse kullanmak veya kurmak için zamanını boşa harcamasın.
Not: kimse kullanmak veya kurmak için zamanını boşa harcamasın.
Paylaşım için teşekkürler zamanında bu filesi kullanarak çok güzel bir server açmıştım. Doslayarın içerinde aktif çalışmayan mapler ve bosslarda var mysql ve game'ye eklemeleri doğru yaparsanız yıl başı, haritası, gnoll kral, 3 krallık haritası ve daha birçok özelliğide kullanabilirsiniz fakat şöyle bir durum var 2 ay kadar önce arşivime göz atarken bu filesa bir bakayım dedim exe artık çalışmıyor nasıl yaparsınız nasıl çalıştırırsınız bilmem ama çalışırsa hala harika bir files.
Not: Bahsettiğim hata aşağıdaki cevapta yazan hata değil hatayla karşılaşırsanız konudan paylaşın bilen çıkarsa herkes faydalanır.
Exe zaten eski exe normal sifir bi src build edip game db client(misal mainline) kurup girmek ayni mantik zaten direk bu haliyle kullanilmaz bu zamanda binlerce bug sorun cozuldu bu vakte kadar yorum icin tesekkurler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)