Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

METİN2BAYİ SERVER FİLES (SATIŞTAKİ HALİNİN ÜSTÜNE SİSTEM EKLENDİ.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Victoryas

Lion Bilişim Yazılım, Sunucu Files Hizmetleri.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
29
Online süresi
1ay 25g
Reaksiyon Skoru
157
Altın Konu
0
Başarım Puanı
91
TM Yaşı
2 Yıl 6 Ay 22 Gün
MmoLira
178
DevLira
15

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar sözde bu arkadaşlar benim sattıgım filesi başkalarına satıyorlarmış bugün 3 tane files paylaşıcam ufak tefek hataları mevcut olabilir sorunlarını çözüp kullanabilirsiniz, Paylaştıgım metin2bayinin sattıgı filestir, Sayın mmo yetkilileri üzerine sistem eklenilmiştir, Karşılaştırılabilir kendi kullanıcagım sistemleri söküp altyapıma ekledim sizede tavsiye ederim.

FREEBSD 13 5.6 MYSQL ŞİFRESİNİ SIFIRLARSINIZ KULLANMANIZI TAVSİYE ETMEM SİSTEM SÖKMELİK

FİLESTEN GÖRÜNTÜ
OYUNDA GAME ŞİŞMESİ VARDIR ONUNDA GÖRÜNTÜSÜNÜ BIRAKIYORUM DEDİĞİM GİBİ SADECE SİSTEM SÖKMELİKTİR YENİ ALTYAPIMDA BEN ÖYLE YAPTIM :)

SAYIN ADMİNLER KENDİSİDE ŞİKAYET KONUMDA SÖYLEDİĞİ GİBİ SİSTEM EKLEDİM PAYLAŞMAMA ENGEL YOKTUR YİNEDE KONTROL EDİLEBİLİR.

CLİENT SRC 2022 GAME SRC 13 İLE ALMAKTADIR BSD LİNKİNİDE BIRAKIYORUM

BSD LİNK

NACİVAT PORTU : 9966

OTO LOGİNLİ OTOMATİK AV LEGAL SATIŞ BİR ÇOK SİSTEM BULUNMAKTADIR.
BU ARKADAŞLARIN SATTIGI HİÇBİR FİLESE GÜVENİP OYUN AÇMAYINIZ SADECE SİSTEM SÖKÜNÜZ AKSİ TAKTİRDE HATA EDERSİNİZ.

VT ATARSANIZ SEVİNİRİM

AKTİF OYUNDAKİ TOP DEĞERİ :)

image.png

offlineshop.jpg

VT

1727885673961.png

Ekli dosyalar

• Locale_inc.h
    9.3 KB · Görüntüleme: 0
  • CommonDefines.h
    10 KB · Görüntüleme: 0
Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Maalesefki bu paylaşıp ban yiyen arkadaşın elinin değdiği hiçbir dosya ayakta durmuyor öyle bir çalışma stili varki kanser olursunuz aman kullanıcaklara dikkat etsinler full ve sorunsuz hali sadece bizde mevcut. iyi forumlar
Sizdemi :D Pusat2 olarak Sizden haziran ayında aldık filesi. sorunları bulup bulup size ilettik effect dosyası bile açılmıyor dedik benim pc ye laf ettiler sonra 2 arkadaş daha denedi onlarda açamadı sonradan bize açık pack verdiniz açık packı kapatıncada karakter seçme effectleri gibi effectler gözükmüyordu hala sorunsuz files bizde diyorsun evrenin paylaştığı dosyada sadece 3 define kapalı 1 sistem ekli. kontrol ettim 200-300 onlinede liblerden bile core veriyor ch99 düşüyor filesi son 2 gün kala türklokasyona taşıdık ahmetden lib istedik libler uyuşmuyordu bize dediğiniz bile makinaya bağlanın oradan alın dediniz. evren bize gelseydi ilk alma derdik zaten sorunsuz dediğiniz denenmiş dediğiniz filesde açılan oyunda 1-99 dur bütün sistemler sökülüp oynatılıyordur kesin. kötülemek istemiyorum ama milleti salak yerine koyup hala sorunsuz dosya bizde demeniz bile saçma absürt.
Mesajları okuyorumda Gülmekden kırıldım işte bu yüzden Sourceli files satmıyorum Açtım oyunlarda hep kendi filesimdi UmutcanPolat hatalı. Bakıyorum Sistemlerin coğu Larry nin sistemleri larry amatör bir yazılımcı sistemleri kaç kere kodluyor 3 5 kere v1 v2 v3 v4 olarak yapıyor yani eski sistemler alan kişiler pişman oluyor büyük ihtimalle larrynin sistemleri core verdiriyodur filese sökenler dikkat larrynin sistemlerine iyice bir test edin.
Maalesefki bu paylaşıp ban yiyen arkadaşın elinin değdiği hiçbir dosya ayakta durmuyor öyle bir çalışma stili varki kanser olursunuz aman kullanıcaklara dikkat etsinler full ve sorunsuz hali sadece bizde mevcut. iyi forumlar
Ha öyle miymiş :D Bu files 1 yıldır adam olamadı bunun ceremesini en çok da ben çektim. Bu sistemlerin çoğunu ben yazdırdım diğerlerini başka müşterilerine yazdırdı ama forumdan uzaklaştırılan Hezarfen komik rakamlara millete SRC olarak sattı. Hepsinin oyunu patladı benim oyunumun da patlayacağını bildiği için oyalayıp durdu. Hadi bunları geçtim bir de dolandırıcılıktan ban yemiş adamın dosyalarına “sorunsuz hali bizde mevcut “ diyerek çaktırmadan reklam yapıyorsun. 1 yılı geçik süredir düzelmeyen filesin şu an düzeldiğini hiç sanmıyorum ya :D

Bu filesi satan Hezarfen’in beni nasıl dolandırdığını ve mağdur ettiğini şikayet konumdan inceleyebilirsiniz. Almayı düşünen arkadaşlar varsa bir göz atsın sonra arkasına bakmadan kaçsın, kaçtıktan sonra da cüzdanını kontrol etsin. Metin2’den soğumak isterseniz alabilirsiniz.
game şişmesi yokmuş bildigin ucması var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri