Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamlar,
Bundan yaklaşık 6 yıl önce bir alt yapı files paylaşımı yapmıştım yeniden bir alt yapı filesi ile paylaşımlarıma devam etmek istiyorum.
Temiz çalıştığım ve hali hazırda kullandığım alt yapı filesimi sizler ile paylaşmak ve yararda bulunmak istiyorum.
Filesimin alt yapısı özelinde bir kaç tane de temel sayılabilecek sistem barındırıyor.
Filesi devamlı güncel tutmayı ve versiyon atlatarak tüm versiyonları forumumuza bulundurmak istiyorum.
Dosyaları açıp incelerseniz bir kaç sistem daha barındırıyor ancak belirttiğim gibi temel seviyede sayılabilecek sistemler.
Game ve Db Src dosyalarını gcc9 üzerinde rahat rahat seri bir şekilde build edebilirsiniz, vdi paylaşımı yapacağım.
Client ve Dump src dosyalarını vs2013 üzerinde build edebilirisiniz link paylaşımı yapacağım.
Bana ulaşmak isteyen arkadaşlarım özel mesaj atabilirler
DISCORD: hfidan17126
Bundan yaklaşık 6 yıl önce bir alt yapı files paylaşımı yapmıştım yeniden bir alt yapı filesi ile paylaşımlarıma devam etmek istiyorum.
Temiz çalıştığım ve hali hazırda kullandığım alt yapı filesimi sizler ile paylaşmak ve yararda bulunmak istiyorum.
Filesimin alt yapısı özelinde bir kaç tane de temel sayılabilecek sistem barındırıyor.
Filesi devamlı güncel tutmayı ve versiyon atlatarak tüm versiyonları forumumuza bulundurmak istiyorum.
Dosyaları açıp incelerseniz bir kaç sistem daha barındırıyor ancak belirttiğim gibi temel seviyede sayılabilecek sistemler.
Game ve Db Src dosyalarını gcc9 üzerinde rahat rahat seri bir şekilde build edebilirsiniz, vdi paylaşımı yapacağım.
Client ve Dump src dosyalarını vs2013 üzerinde build edebilirisiniz link paylaşımı yapacağım.
Bana ulaşmak isteyen arkadaşlarım özel mesaj atabilirler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DISCORD: hfidan17126
" /var/db/mysql/account "
- İçerisinde bulunan account.frm, account.MYD, account.MYI dosyalarını aşağıdaki linkte bulunan dosyalar ile değiştirelim.
- İçerisinde bulunan account.frm, account.MYD, account.MYI dosyalarını aşağıdaki linkte bulunan dosyalar ile değiştirelim.
GAME VE MYSQL KURULUMU İÇİN DOSYALARI İŞLETİM SİSTEMİNDE / KISMINA ATIP
cd / && tar zxvf game.tar.gz
cd / && tar zxvf mysql.tar.gz
YAZMALIDIR.
VDI PASS: 123
MYSQL PASS: 123456
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İşin piri piyasada yine![]()
Teşekkür ederim adamsın kanka
Paylaşım için teşekkürler![]()
Teşekkür ederim.
yıllar yıllar öncesinde paylaştıklarına bakarak çok şeyler yapmıştım, hoş geldin, paylaşım için teşekkürler, sizin gibi değerli insanları forumda görmek gerçekten mutlu edicihayırlı olsun
güzel sözlerin için teşekkür ederimhayırlısı olsun.
Eline sağlık tekrardan hoşgeldin
Teşekkür ederim.
Eline Emeğine sağlık Kadim dostum, Paylaşım için teşekkürler.
Eminim ki Yüzlerce oyun açılacak bu dosyalarla![]()
Teşekkür ederim, inşallah
VT konuda mevcut, dün eklendi.VT Ekleyin Lütfen.
Mysql Account Tablosu Bozuk düzenleme yapamıyorsunuz.
nasıl bir hata alıyorsun? ben sıkıntı göremedim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık biraz inceledim temiz filesa benziyor. Src buildleri sorunsuz alıyor Pack açmak için PML Pack kullanabilirsiniz
Hoş buldum teşekkür ederim.
aga sen yaşıyormuydun ya bi garip oldum
Hayda kral geri dönmüşhoşgeldin be
aga sen yaşıyormuydun ya bi garip oldum
Çok uzun zaman oldu

haklısın tekrardan hoş geldin + paylaşım için teşekkürlerÇok uzun zaman oldu![]()
Hoş buldum, teşekkürlerhaklısın tekrardan hoş geldin + paylaşım için teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)