Kodlarıma açıklama düşmüşsün o paste linkleri arasında 20 saniye yoktur. Arkada birşeylerle uğraştığım için kafamı veremedim versemde birşey değişmez 2-3 satır kod. Geçenki kodlarını yorum düştüğümü unutmamışsın![]()
Kanki b*ktan bir shell call olayı amma abarttınız he
Aslında sorun bunlar değil sorun oyun içerisindeki nesne marketi nasıl chorome olarak açıcaz yani aslında python içerisindeki gömülü olan tarayiciyi bizim chromium veya chorome ile baglantili ve işlevsel olarak komple oyun içerisindeki açılan python pençeresine entegre etmemiz gerekiyor ordan sayfa açtir burdan sayfa açtir bunların çok önemli olduğunu düşünmüyorum..
Aslında sorun bunlar değil sorun oyun içerisindeki nesne marketi nasıl chorome olarak açıcaz yani aslında python içerisindeki gömülü olan tarayiciyi bizim chromium veya chorome ile baglantili ve işlevsel olarak komple oyun içerisindeki açılan python pençeresine entegre etmemiz gerekiyor ordan sayfa açtir burdan sayfa açtir bunların çok önemli olduğunu düşünmüyorum..
Öylede yaptım zaten, bunu ben instagram falan logine koyunca bir süre kullanmak için yazmıştım. Eğer oyun içindeki tarayıcıyı değiştirmek istiyosan "CEF" kullan.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)