tek yapabildiğin ağlamakken insanların iqsuna laf etmek ::ASFASFASFASFASFAF
kardeşim beyinsizsin bellide hiç mi yok 0 mı? alakasız bir konuda mesajımı alıntılayıp yazan sensin, ağlayan kim belli oluyor. ağlamaktan bahsedeceğine git examplename ile ego kas.
aga varsayılan tarayıcı açsa daha sağlıklı olur
Onu zaten python kısmında halledebilirsin, gerek duymamamın sebebi herkes chrome kullanıyor zaten, ki zaten örnek olarak attım çok isteyen bi zahmet geliştirsin xD
Can teşekkürlerMerhabalar,
Fonksiyon ile web sayfası açtırabilirsiniz, python kütüphanesi ile birşeyler yapmaya çalışılmış fakat sağlıklı değil, daha verimli çalışıyor. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı.
[CODE lang="cpp" title="Userinterface/PythonApplicationModule.cpp aç ilk satıra include et ve appExit 'i arat'i arat"]
#include <Shellapi.h>
PyObject* appExit(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs)
{
CPythonApplication::Instance().Exit();
return Py_BuildNone();
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Altına ekle"]PyObject * appOpenWebBrowser(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs)
{
char * szURL;
if (!PyTuple_GetString(poArgs, 0, &szURL))
return Py_BuildException();
char * getChormeURL;
_snprintf(getChormeURL, sizeof(getChormeURL), "%s --non-incognito", szURL);
ShellExecuteA(0, 0, "chrome.exe", getChormeURL, 0, SW_SHOWMAXIMIZED);
return Py_BuildNone();
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Tekrar arat"]{ "Exit", appExit, METH_VARARGS },[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Tekrardan altına ekle"]// Web Browser
{ "OpenURL", appOpenWebBrowser, METH_VARARGS },[/CODE]
[CODE lang="python" title="Örnek kullanım aşağıdaki gibidir;"]app.OpenURL('www.norsmt2.com')[/CODE]

Teşekkürler modül böyle de olabilir benceHeh düzenlediğin hali doğru şimdiyanlış kodlamıştın onu ima ettim
![]()
Kodlarıma açıklama düşmüşsün o paste linkleri arasında 20 saniye yoktur. Arkada birşeylerle uğraştığım için kafamı veremedim versemde birşey değişmez 2-3 satır kod. Geçenki kodlarını yorum düştüğümü unutmamışsın 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)