Merhabalar,
Fonksiyon ile web sayfası açtırabilirsiniz, python kütüphanesi ile birşeyler yapmaya çalışılmış fakat sağlıklı değil, daha verimli çalışıyor. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı.
[CODE lang="cpp" title="Userinterface/PythonApplicationModule.cpp aç ilk satıra include et ve appExit 'i arat"]
#include <Shellapi.h>
PyObject* appExit(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs)
{
CPythonApplication::Instance().Exit();
return Py_BuildNone();
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Altına ekle"]PyObject * appOpenWebBrowser(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs)
{
char * szURL;
if (!PyTuple_GetString(poArgs, 0, &szURL))
return Py_BuildException();
char * getChormeURL;
_snprintf(getChormeURL, sizeof(getChormeURL), "%s --non-incognito", szURL);
ShellExecuteA(0, 0, "chrome.exe", getChormeURL, 0, SW_SHOWMAXIMIZED);
return Py_BuildNone();
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Tekrar arat"]{ "Exit", appExit, METH_VARARGS },[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Tekrardan altına ekle"]// Web Browser
{ "OpenURL", appOpenWebBrowser, METH_VARARGS },[/CODE]
[CODE lang="python" title="Örnek kullanım aşağıdaki gibidir;"]app.OpenURL('www.norsmt2.com')[/CODE]
Fonksiyon ile web sayfası açtırabilirsiniz, python kütüphanesi ile birşeyler yapmaya çalışılmış fakat sağlıklı değil, daha verimli çalışıyor. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı.
[CODE lang="cpp" title="Userinterface/PythonApplicationModule.cpp aç ilk satıra include et ve appExit 'i arat"]
#include <Shellapi.h>
PyObject* appExit(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs)
{
CPythonApplication::Instance().Exit();
return Py_BuildNone();
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Altına ekle"]PyObject * appOpenWebBrowser(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs)
{
char * szURL;
char * getChormeURL;
ShellExecuteA(0, 0, "chrome.exe", getChormeURL, 0, SW_SHOWMAXIMIZED);
return Py_BuildNone();
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Tekrar arat"]{ "Exit", appExit, METH_VARARGS },[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="Tekrardan altına ekle"]// Web Browser
{ "OpenURL", appOpenWebBrowser, METH_VARARGS },[/CODE]
[CODE lang="python" title="Örnek kullanım aşağıdaki gibidir;"]app.OpenURL('www.norsmt2.com')[/CODE]
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ben de sadece benim konulara ağlıyor sanıyordum öğrendim iyi oldu?
düşük iqlu şeyler görünce yazmadan edemiyorum genelde sana denk gelmesi normal
Yorumları okuyup gülmeye geldim var mı komik bişey
bakma sen ona kardeşim birşey bilmediği halde bildiğini sanan yabancı forumlarda ücretli iş yaptıran birisidir kendisi takmaİşlev aynı. Amacım başka tarayıcılar da işlem yapılabilir algısıydı.![]()
Teşekkürler modül böyle de olabilir bence
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kafayı yedin herhalde?
baya yanlış yaptığın ama dediğin gibi alternatifleştirilebilir... Örn;
C++:
PyObject * appOpenWebBrowser(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs)
{
char * szURL, *altBrow, *getChormeURL;
ShellExecuteA(0, 0, (!PyTuple_GetString(poArgs, 1, &altBrow)) ? "chrome.exe" : altBrow, getChormeURL, 0, SW_SHOWMAXIMIZED);
return Py_BuildNone();
}
Al sana istediğin

İşlev aynı. Amacım başka tarayıcılar da işlem yapılabilir algısıydı.Kafayı yedin herhalde?baya yanlış ama dediğin gibi alternatifleştirilebilir... Örn;
C++:PyObject * appOpenWebBrowser(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs) { char * szURL, *altBrow, *getChormeURL; if (!PyTuple_GetString(poArgs, 0, &szURL)) return Py_BuildException(); _snprintf(getChormeURL, sizeof(getChormeURL), "%s --non-incognito", szURL); ShellExecuteA(0, 0, (!PyTuple_GetString(poArgs, 1, &altBrow)) ? "chrome.exe" : altBrow, getChormeURL, 0, SW_SHOWMAXIMIZED); return Py_BuildNone(); }
Al sana istediğin![]()

Benimkinin neresi yanlış gösterir misinKafayı yedin herhalde?baya yanlış yaptığın ama dediğin gibi alternatifleştirilebilir... Örn;
C++:PyObject * appOpenWebBrowser(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs) { char * szURL, *altBrow, *getChormeURL; if (!PyTuple_GetString(poArgs, 0, &szURL)) return Py_BuildException(); _snprintf(getChormeURL, sizeof(getChormeURL), "%s --non-incognito", szURL); ShellExecuteA(0, 0, (!PyTuple_GetString(poArgs, 1, &altBrow)) ? "chrome.exe" : altBrow, getChormeURL, 0, SW_SHOWMAXIMIZED); return Py_BuildNone(); }
Al sana istediğin![]()
merak ettim hatamıŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)