- Konular
- 36
- Online süresi
- 3g 15740s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 109
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 640
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
BİLİŞİMDEN ALDIGIM SUNUCUYA GMAKE49 KURMAM LAZIM SOURCE DOSYALARI BUİLD OLMUYOR
Çözüm;
Çözüm;
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar şimdi
bilişim den aldıgınız serveri filesini silip kendi filesinizi kurduktan sonra game source db source build işlemi imkansız diyorlardı ben de şöyle bir işlem yaptım size anlatayım kısaca freebsd den kendi bilgisayarımda bir sunucu kurdum oraya kullanıcagım filesi yükledim ve source dosyalarını build ettim tabi kurdugum files içerisindeki lisans dogrulamasında bilişimden aldıgım sunucu ıp yazıp build ettim bu olmaz ise LİSANS ı kaldırabilirsiniz ben kaldırıp yaptım daha sonra kendi bilgisayarıma kurdugum sunucuda build ettigim source dosyalarını masa üstüne attım daha sonra masaüstüne attıgım game ve db dosyalarını bilişimden aldıgım sunucunun firezillasına bağlanıp /usr/game/share/bin kısmına gelerek masaüstünden game ve db dosyalarını oraya attım böylece ch açarken game db bulunamadı hatası kalktı ve build işlemide gerçekleşti bazı arkadaşlar build o serverde işe yaramaz diyor fakat işe yarıyor silah zırh görünümlerinde hiç bir sıkıntı bug açık yoktur freebsd sürümünda gmake49 kurulu olmayan arkadaşlar kurulumu yapıp ondan sonra kendi pc de build etsinler veya direk olarak kurulu bir freebsd dosyası indirsinler onun içinde turkmmoda konu vardır isteyenler için aşşagıda link bıraktım işinize yaradıysa ne mutlu bana keyifli forumlar dileğiyle görüşmek üzere ( Ps1K0 )
https://forum.turkmmo.com/konu/3574613-freebsd-9-2-source-build-etmelik-vhd-dosyasi/
FREEBSD 9.2 HERŞEY KURULU BU ARKADAŞ PAYLAŞMIŞ
Moderatör tarafında düzenlendi: