mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

PythonPackModule Eklenti Güncellemesi.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
O kadar boş bir tartışmaki yazmayayayım dedim ama özellikle konuya yazan vasıfsız gençler sizden ne geliştirici olur be harcanmaktasınız!

@koray;
Koray efendi sana gelecek olursak bu boşa olan istikrarını açılan bütün konularada yap, adam seçme. Eski yılları çok çabuk unutuyor insan, yıllarca elite den konu aşırıp Türkçe'ye çevirip Turkmmo'da satışını gerçekleştirdin. Bundan dolayıda çok eleştirildin, paylaşılan sistemi Türkçe'ye çevirip satmakta neyin nesi diye. Ne kadar saçmalamışım diye çok eskilere gitmene gerek yok, ne 1forum yılları ne turkmmo 2008-2009 yılları. Sadece şu anki kullandığın hesap yeni gibi ama bir açtığın konulara bakman yeterli. Yıllarca metin2 yapışıp kalıpta bir adım yol gidemeyen sen ne mutlu sana :smiley75: Elite bittiğinden beridir senin işede taş kondu ne severdin eliteden alıp Türkçeleştirip satmayı, sıkma canını yeni mecralar doğdu oraları bul aynı devam et.

turkmmo üzerindeki tek hesabım bu onuda 1forum kapandıktan sonra açmıştım zaten tarihten belli olur ve metin2dev de aynı şekilde tek hesabım var koray nickiyle onun dışındada r10 başka bir metin2 platformu üzerinde aktif kullandığım hesap yok, şimdi bu 3 forumdan türkçeye çevirip sattığım bir şey ya da bana ait olmadan sattığım ya da paylaştığım bir şey gösterir misin? bayılıyorum şöyle yan hesapla gelip kim olduğunu bile söylemekten korkup duyar kasmaya çalışan tiplere. :rofl:
 
Neden bu kadar uzadıki herkesin bildiği yaptığı kendisine, geçmişteki bilgisizliğiyle yada her hangi bir şeyle yargılamak saçma herkesin böyle bir dönemi vardır kimse annesin karnında öğrenmedi.
 
Tartışmaya devam ederseniz iki grup içinde olumlu sonuçlanmayacak. Konu içeriğini eleştirebilirsiniz, aynı şekilde konu sahibide eleştirel olan yorumlara karşı savunma ve eleştiri yapabilir ancak kişiyi eleştirmek yada özel konuşmaları dökmek, ifşalamak, gurur kırıcı ve aşşağılayıcı sözler etmek gerçekten hoş değil. İnsanlar bilmediklerini, bildiğini düşündüğü insanlara sorarak, araştırarak öğrenebilir. Bilgi, gece uykusunda alınmıyor. İnsanlara soru sormanın ayıbı yoktur. Bu mesajların açıklanmasının karşınızdaki kişiyi küçük düşüreceğini ön görebilirsiniz ancak tam aksine sizi küçük düşürür. İnsanların zekası, çok şey bilmesiyle değil. Çevresine fayda sağlamasıyla ölçülür. Parlak bir zeka(ışık) etrafını aydınlatır. Bunu unutmayın. Lütfen aranızdaki kişisel tartışmalarınıza özelden devam edin.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst