Sizden mi yardım istemişim çocuğum bir şey görmek istiyorsanLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.al hesabım yaptıklarım burda sizinki?
Sadece laftasın tutturdun bir ego gidiyorsun
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ob-3dwork.comVe githubda 4 adet oyunumuzun kaynak dosyaları ama biz paylaşmıyoruz paylasmadik diye yapmıyor değiliz ki paylaştığın kodlari yazilim dersinde hocamiza gostersem kirli kodlar kullanmak sakıncalı derdi sen bisileri değiştir paylaş developer ol biz boyle iyiyiz 10-20 seneye bizim mertebeye erersin hadi githubda 3-5 bişi değiştir pushla mutlu ol
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Ob-3dwork.com
Ve githubda 4 adet oyunumuzun kaynak dosyaları ama biz paylaşmıyoruz paylasmadik diye yapmıyor değiliz ki paylaştığın kodlari yazilim dersinde hocamiza gostersem kirli kodlar kullanmak sakıncalı derdi sen bisileri değiştir paylaş developer ol biz boyle iyiyiz 10-20 seneye bizim mertebeye erersin hadi githubda 3-5 bişi değiştir pushla mutlu ol
Yardım dilenirken kodlarım iyiydi di mi? Gshhsgwgwqxqc yazıkLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Ob-3dwork.com
Ve githubda 4 adet oyunumuzun kaynak dosyaları ama biz paylaşmıyoruz paylasmadik diye yapmıyor değiliz ki paylaştığın kodlari yazilim dersinde hocamiza gostersem kirli kodlar kullanmak sakıncalı derdi sen bisileri değiştir paylaş developer ol biz boyle iyiyiz 10-20 seneye bizim mertebeye erersin hadi githubda 3-5 bişi değiştir pushla mutlu ol
Yardım dilenirken mi sistem satın almak isterken 2017 de kodun k sini bilmezdim iyikide satmamamissin o parayi Çöpe atmamış oldum 2 yilda egondan bişi kaybetmemiş + bilginide artiramamişsin geriye değil ileriye bak ?Yardım dilenirken kodlarım iyiydi di mi? Gshhsgwgwqxqc yazık
ne kadar inanırsın bilmem ama en azından alıntıladığın kişiler için söyleyeyim gerçekten ciddiye alan yok dalgasına takılıyoruz çünkü a yerine b yazmanın bir değişiklik ya da engel katacağına inanmak ciddiye alınabilecek bir şey değil...
bak bu 2014 de paylaşıldı mesela yaptığın değil yaptığın için çözüm;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
paylaştığın şeyin ne kadar eski olduğunu buna göre hesap et artık
O kadar boş bir tartışmaki yazmayayayım dedim ama özellikle konuya yazan vasıfsız gençler sizden ne geliştirici olur be harcanmaktasınız!
@koray;
Koray efendi sana gelecek olursak bu boşa olan istikrarını açılan bütün konularada yap, adam seçme. Eski yılları çok çabuk unutuyor insan, yıllarca elite den konu aşırıp Türkçe'ye çevirip Turkmmo'da satışını gerçekleştirdin. Bundan dolayıda çok eleştirildin, paylaşılan sistemi Türkçe'ye çevirip satmakta neyin nesi diye. Ne kadar saçmalamışım diye çok eskilere gitmene gerek yok, ne 1forum yılları ne turkmmo 2008-2009 yılları. Sadece şu anki kullandığın hesap yeni gibi ama bir açtığın konulara bakman yeterli. Yıllarca metin2 yapışıp kalıpta bir adım yol gidemeyen sen ne mutlu sana
Elite bittiğinden beridir senin işede taş kondu ne severdin eliteden alıp Türkçeleştirip satmayı, sıkma canını yeni mecralar doğdu oraları bul aynı devam et.@durda; & @Blackk61;
Sende bu adamlara hala paylaşım yapmaya devam edersen ahmaklığına doyma derler. Bırak hepsi çok iyi biliyor zaten ne istiyorlarsa kendileri yapar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)