mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

PythonPackModule Eklenti Güncellemesi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Şöyle Bişey Diyicem İster'ise 2010 İster'ise 2019 Olsun Paylaşılan Tarih
Arkadaş Bilmeden Yapmış Emek Harcamış.
Buna Teşekür Edeceğiniz Yerde Neden Üzerine Gidip Gereksiz Yorumlar Yapıyorsunuzki. ?
Bilgili Veya Bilgisiz Olmak Önemli Değil Önemli Olan Birliktir. Bunu Unutmayın

Şöyle Bişey Diyicem İster'ise 2010 İster'ise 2019 Olsun Paylaşılan Tarih
Arkadaş Bilmeden Yapmış Emek Harcamış.
Buna Teşekür Edeceğiniz Yerde Neden Üzerine Gidip Gereksiz Yorumlar Yapıyorsunuzki. ?
Bilgili Veya Bilgisiz Olmak Önemli Değil Önemli Olan Birliktir. Bunu Unutmayın
kime anlatacaksın ki zamanında yadım isterler şimdi atıp tutarlar

Sen geçmişte kalmışsın belli gelisememissin hem yeteneğin hem kişiliğin senden sozde yardim isteyenlerden bugün sen yardim ister olmuşsun böyle devam et paylaşım yap ego kas git modüle degistir trnin neden modüle değiştirdiği hakkinda bilgin bile yok neden chat player net degisti? Hile kullanan pyler dll ler onları kulllaniyor engelledik diyolar zamanla hile yapanlar hxd ida dan buluyorlar senin bu yaptığını bulmak 10 saniye sürmüyor ama konu altında kastigin ego sanki unpacki komple kaldırdın hadi githubunda bisileri değiştirerek fix yap "KODIR"

Sen geçmişte kalmışsın belli gelisememissin hem yeteneğin hem kişiliğin senden sozde yardim isteyenlerden bugün sen yardim ister olmuşsun böyle devam et paylaşım yap ego kas git modüle degistir trnin neden modüle değiştirdiği hakkinda bilgin bile yok neden chat player net degisti? Hile kullanan pyler dll ler onları kulllaniyor engelledik diyolar zamanla hile yapanlar hxd ida dan buluyorlar senin bu yaptığını bulmak 10 saniye sürmüyor ama konu altında kastigin ego sanki unpacki komple kaldırdın hadi githubunda bisileri değiştirerek fix yap "KODIR"
Sizden mi yardım istemişim çocuğum bir şey görmek istiyorsan al hesabım yaptıklarım burda sizinki?
Sadece laftasın tutturdun bir ego gidiyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri