Şöyle Bişey Diyicem İster'ise 2010 İster'ise 2019 Olsun Paylaşılan Tarih
Arkadaş Bilmeden Yapmış Emek Harcamış.
Buna Teşekür Edeceğiniz Yerde Neden Üzerine Gidip Gereksiz Yorumlar Yapıyorsunuzki. ?
Bilgili Veya Bilgisiz Olmak Önemli Değil Önemli Olan Birliktir. Bunu Unutmayın
Buna Teşekür Edeceğiniz Yerde Neden Üzerine Gidip Gereksiz Yorumlar Yapıyorsunuzki. ?
kime anlatacaksın ki zamanında yadım isterler şimdi atıp tutarlarŞöyle Bişey Diyicem İster'ise 2010 İster'ise 2019 Olsun Paylaşılan Tarih
Ya Hayır Demeye Çalıştığım Bu Değil Geçmiş Geçmişte Kalır Her Zaman Yapılan İyi'liğe Hiç Bir Zaman Neden Bulunmaz Hatalar Var Fakat.kime anlatacaksın ki zamanında yadım isterler şimdi atıp tutarlar
Sen geçmişte kalmışsın belli gelisememissin hem yeteneğin hem kişiliğin senden sozde yardim isteyenlerden bugün sen yardim ister olmuşsun böyle devam et paylaşım yap ego kas git modüle degistir trnin neden modüle değiştirdiği hakkinda bilgin bile yok neden chat player net degisti? Hile kullanan pyler dll ler onları kulllaniyor engelledik diyolar zamanla hile yapanlar hxd ida dan buluyorlar senin bu yaptığını bulmak 10 saniye sürmüyor ama konu altında kastigin ego sanki unpacki komple kaldırdın hadi githubunda bisileri değiştirerek fix yap "KODIR"
Sizden mi yardım istemişim çocuğum bir şey görmek istiyorsanSen geçmişte kalmışsın belli gelisememissin hem yeteneğin hem kişiliğin senden sozde yardim isteyenlerden bugün sen yardim ister olmuşsun böyle devam et paylaşım yap ego kas git modüle degistir trnin neden modüle değiştirdiği hakkinda bilgin bile yok neden chat player net degisti? Hile kullanan pyler dll ler onları kulllaniyor engelledik diyolar zamanla hile yapanlar hxd ida dan buluyorlar senin bu yaptığını bulmak 10 saniye sürmüyor ama konu altında kastigin ego sanki unpacki komple kaldırdın hadi githubunda bisileri değiştirerek fix yap "KODIR"
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
al hesabım yaptıklarım burda sizinki?Sadece laftasın tutturdun bir ego gidiyorsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)