Paylaşım için Teşekkürşer Karizmatik yılanUzatmıyacam gene şöyle resim koyayım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ANLATIM :
BASTIĞINDA DÜŞERSİN CUKKALI KÖYE (dil değişir demek istedim yanlış anlaşılma olmasın.)
DOSYALAR :
ROOT'a atın direk
LOCALE AT :
Beyler kendiniz çevirmek zorundasınız locale yerine gelip en es ro pt açıp içine locale game locale interface.txt oluşturun kendininkinize bakarak geçirin ben bunu şuan yapamam kanıt olarak sadece bunları verebilmekteyim ve söyleyebilmekteyim.
Eğer kanıtlar yetmiyorsa ve eksikse konuyu kapatın ama benim dediğimi yaparsanız görüceksiniz zaten çalışıcak.
0 bir fileste altyapı bir fileste denerdimde files geliştiriyorum şuan kusura bakmayın lütfen içinizde yokmudur bir gönüllü
çeviripte oyuna girip foto atsın ben zaten yapılacakları yazdım. Kendi oyununuzu ingilizce diline uyarlıyacaksınız. Bütün olay bu fakat çok zaman aldırıyor ve sıkıyor bi yerden sonra deneyen arkadaşlar olursa konuya fotoyu dahil ederim
Eğer kanıtlar yetmiyorsa ve eksikse konuyu kapatın ama benim dediğimi yaparsanız görüceksiniz zaten çalışıcak.
0 bir fileste altyapı bir fileste denerdimde files geliştiriyorum şuan kusura bakmayın lütfen içinizde yokmudur bir gönüllü
çeviripte oyuna girip foto atsın ben zaten yapılacakları yazdım. Kendi oyununuzu ingilizce diline uyarlıyacaksınız. Bütün olay bu fakat çok zaman aldırıyor ve sıkıyor bi yerden sonra deneyen arkadaşlar olursa konuya fotoyu dahil ederim

bu kadar uzun yazmana gerek yoktu. özelden sorsan sana öğretirdim çalışma mekanizmasını.ŞİMDİ NEKADAR GEREKSİZ YORUM VARSA HEPSİNİ SİLİN VE BİR DAHA BİLMİŞLİK TASLAMAYIN BENDE ZATEN DİYORUM PRO DEĞİLİM DİYE BENİ PRO FELANMI SANIYORSUNUZ İLHAM GELİNCE BİRŞEYLER YAPASIM GELİYOR BAZI İNSANLARI ÖRNEK VERİCEM MESELA BYKATİL199 AHMET ATALAY ONADA İLHAM GELİNCE BİRŞEYLER YAPASI GELİYOR VE YAPIYOR. VE BU ŞUAN SİZE VERMİŞ OLDUĞUM LANGUAGE DİL SİSTEMİ ÇALIŞIYOR TEK SIKINTISI VARSADA WOM2DE VARDIYSADA DİLLERİN LUALARINI YERLEŞTİRECEKSİNİZ URİELDEN DEĞİŞTİRMELERİ İÇİN BÖYLELİKLE OYUN VE GÖREVLERE YANSIYACAK ARASINDAKİ İLİŞKİ SAĞLANMIŞ OLUCAK YANİ OYUN DİLİ ATIYORUM TÜRKÇEYDİ İNGİLİZCE YAPTIN URİELDENDE QUEST İLE DEĞİŞTİRİCEKLER YOKSA DİL DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA KOMPLE DİLİN DEĞİŞMESİNİDE BEKLEMEYİN. NEDİYİM BİLEMİYORUM ÇOK YAZDIM FAKAT ANLAYIN ARKADAŞLAR ARTIK SABRIM TÜKENİYOR ADAM ÇIKMIŞ GELMİŞ DİYOR :
1) Kendin ekleyebilirsin kodları vermişim istediğin gibi düzenleyebilirsin.
2) Butonlara özellik atanmamış mı ?iyi bakınız lütfen siz benden de bilgili birisisiniz bilgili birisi olduğunuz halde bunu göremiyorsanız burda bir terslik yada yanlış anlaşılma vardır ayrıca loadscripte gerekli eklemeleri yapıpta paylaşmıştım bunu bilmeden ordan buraya atlamayınız :
ÖRNEK KODLAR :
1. KOD LOCALEYE EKLENECEK OLAN KOD ZATEN KONUDA VERDİM
[CODE lang="python" title="ES DİLİ"] {
"name" : "OnClickChangeEs",
"type" : "radio_button",
"x": 10,
"y": 10,
"default_image": "d:/ymir work/ui/language/es.png",
"over_image": "d:/ymir work/ui/language/es_hover.png",
"down_image": "d:/ymir work/ui/language/es_hover.png",
},
ve roottaki GEREKLİ DİĞER KODLAR EKLENMESİ GEREKEN
// ARAT : def __SaveChannelInfo(self):
// üstüne ekle :
def __OnClickChangeEs(self):
file = open("locale.cfg", "w")
file.write("10002 65001 es")
file.close()
dbg.LogBox("El idioma ha sido cambiado a Español!")
dbg.LogBox("El cliente se Reiniciara.")
dbg.LogBox("Puedes cambiar el idioma del servidor en Uriel NPC")
os.system('start Angel2Launcher.exe')
app.Exit()
LOADSCRİPT bölümüne eklenecekler :
self.OnClickChangeEs = GetObject("__OnClickChangeEs")
[/CODE]
SON OLARAK ROOTA ATILCAKLARI ATARSIN EĞER ÇALIŞMAZSA GEL DE Kİ KARDEŞİM SEN HAKSIZSIN BAK ŞÖYLE ŞÖYLE KONUNU KAPAT ÇALIŞMIYOR KAPATIRIM KONUYU ANLADIN MI ?
LÜTFEN SON KEZ DAHA SÖYLÜYORUM BEN PRO FELAN DEĞİLİM PRO OLDUĞUMUDA SANMIYORUM KİM SÖYLEDİYSEDE BUNU O KİŞİ KENDİSİ ÇOK BİLMİŞİN TEKİ BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM BENİM MANTIĞIM EL VERMİYOR BU ADAMIN BANA PRO YADA DEĞİLİM SANANE KARDEŞİM SANANE YANİ BU HAYATTA HERKES PROMU OLCAK PRO TAKILCAK ? İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE TAKILIR SEN ŞİMDİ DERSİN BOŞ YAPMIŞSIN FALAN FİLAN BOŞ YAPMADIM YAZDIKLARIMI SONUNA KADAR OKUDUYSAN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ ÇIK KONUMDAN
buradaki GetObject ile uiscript dosyasındaki öğeyi seçersiniz, çalışacak fonksiyonu değil. siz çalışması gereken fonksiyonu yazmışsınız yani scriptin içinde çalışacak fonksiyon aranıyor.peki nasıl olmalıydı?
olması gerekeni buraya yazıyorum.
self.OnClickChangeEs = GetObject("OnClickChangeEs")
şuanda butonlar gözükecektir oyunda ancak bu butonlarda bir işlev olmayacaktır.
bu işlevi __OnClickChangeEs bu fonksiyon sağlıyor bu fonksiyonu da bu butona bağlamanız gerekir.
self.OnClickChangeEs.SetEvent(ui.__mem_func__(self.__OnClickChangeEs))
bu konuda try, except geçen yerlerden sonra koyarsanız 1 butona işlev kazandırmış olursunuz. tekrar dediğim gibi bu haliyle çalıştıramazsınız.
ısrar etmeyin artık.
Butonların işlevinin olmadığını söyledin ve konunun çalışmadığını , ısrar etmemem gerektiğini söyledin BENDE NİYE ÇALIŞTI OZAMAN KARDEŞİMbu kadar uzun yazmana gerek yoktu. özelden sorsan sana öğretirdim çalışma mekanizmasını.
buradaki GetObject ile uiscript dosyasındaki öğeyi seçersiniz, çalışacak fonksiyonu değil. siz çalışması gereken fonksiyonu yazmışsınız yani scriptin içinde çalışacak fonksiyon aranıyor.peki nasıl olmalıydı?
olması gerekeni buraya yazıyorum.
self.OnClickChangeEs = GetObject("OnClickChangeEs")
şuanda butonlar gözükecektir oyunda ancak bu butonlarda bir işlev olmayacaktır.
bu işlevi __OnClickChangeEs bu fonksiyon sağlıyor bu fonksiyonu da bu butona bağlamanız gerekir.
self.OnClickChangeEs.SetEvent(ui.__mem_func__(self.__OnClickChangeEs))
bu konuda try, except geçen yerlerden sonra koyarsanız 1 butona işlev kazandırmış olursunuz. tekrar dediğim gibi bu haliyle çalıştıramazsınız.
ısrar etmeyin artık.
butonların hem işlevi olmasa oyundan atmaz ve clienti tekrardan başlatmaz ama başlatıyor neyse ekleyen eklesin kullanan kullansın sen yoluna bak ben yoluma bakıyım kardeşim
ya ben anlatamıyorum yada sen anlamak istemiyorsun neyse boşver bu böyle uzadıda uzar uzadıda uzariyilikten anlamadığını farketmem geç oldu ama. konuyu çalıştıran insanlar olmazsa konu kapanır. çalışır hale getirirsen tekrar açılır.Butonların işlevinin olmadığını söyledin ve konunun çalışmadığını , ısrar etmemem gerektiğini söyledin BENDE NİYE ÇALIŞTI OZAMAN KARDEŞİM
butonların hem işlevi olmasa oyundan atmaz ve clienti tekrardan başlatmaz ama başlatıyor neyse ekleyen eklesin kullanan kullansın sen yoluna bak ben yoluma bakıyım kardeşim
ya ben anlatamıyorum yada sen anlamak istemiyorsun neyse boşver bu böyle uzadıda uzar uzadıda uzar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)