Herkes kör yada aylardan 1 nisan olduğunu sananlar var ve bana şaka yapmaya çalışıyor anlamış değilimKodlara bakınca sıkıntılar olduğu anlaşılıyor kendinde çalıştığına dair bir gif eklersen herkes tatmin olacaktır.
Sadece üzgünüm , sadece üzgün!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ŞİMDİ NEKADAR GEREKSİZ YORUM VARSA HEPSİNİ SİLİN VE BİR DAHA BİLMİŞLİK TASLAMAYIN BENDE ZATEN DİYORUM PRO DEĞİLİM DİYE BENİ PRO FELANMI SANIYORSUNUZ İLHAM GELİNCE BİRŞEYLER YAPASIM GELİYOR BAZI İNSANLARI ÖRNEK VERİCEM MESELA BYKATİL199 AHMET ATALAY ONADA İLHAM GELİNCE BİRŞEYLER YAPASI GELİYOR VE YAPIYOR. VE BU ŞUAN SİZE VERMİŞ OLDUĞUM LANGUAGE DİL SİSTEMİ ÇALIŞIYOR TEK SIKINTISI VARSADA WOM2DE VARDIYSADA DİLLERİN LUALARINI YERLEŞTİRECEKSİNİZ URİELDEN DEĞİŞTİRMELERİ İÇİN BÖYLELİKLE OYUN VE GÖREVLERE YANSIYACAK ARASINDAKİ İLİŞKİ SAĞLANMIŞ OLUCAK YANİ OYUN DİLİ ATIYORUM TÜRKÇEYDİ İNGİLİZCE YAPTIN URİELDENDE QUEST İLE DEĞİŞTİRİCEKLER YOKSA DİL DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA KOMPLE DİLİN DEĞİŞMESİNİDE BEKLEMEYİN. NEDİYİM BİLEMİYORUM ÇOK YAZDIM FAKAT ANLAYIN ARKADAŞLAR ARTIK SABRIM TÜKENİYOR ADAM ÇIKMIŞ GELMİŞ DİYOR :
1) Kendin ekleyebilirsin kodları vermişim istediğin gibi düzenleyebilirsin.
2) Butonlara özellik atanmamış mı ?
iyi bakınız lütfen siz benden de bilgili birisisiniz bilgili birisi olduğunuz halde bunu göremiyorsanız burda bir terslik yada yanlış anlaşılma vardır ayrıca loadscripte gerekli eklemeleri yapıpta paylaşmıştım bunu bilmeden ordan buraya atlamayınız :
ÖRNEK KODLAR :
1. KOD LOCALEYE EKLENECEK OLAN KOD ZATEN KONUDA VERDİM
[CODE lang="python" title="ES DİLİ"] {
"name" : "OnClickChangeEs",
"type" : "radio_button",
"x": 10,
"y": 10,
"default_image": "d:/ymir work/ui/language/es.png",
"over_image": "d:/ymir work/ui/language/es_hover.png",
"down_image": "d:/ymir work/ui/language/es_hover.png",
},
ve roottaki GEREKLİ DİĞER KODLAR EKLENMESİ GEREKEN
// ARAT : def __SaveChannelInfo(self):
// üstüne ekle :
def __OnClickChangeEs(self):
file = open("locale.cfg", "w")
file.write("10002 65001 es")
file.close()
dbg.LogBox("El idioma ha sido cambiado a Español!")
dbg.LogBox("El cliente se Reiniciara.")
dbg.LogBox("Puedes cambiar el idioma del servidor en Uriel NPC")
os.system('start Angel2Launcher.exe')
app.Exit()
LOADSCRİPT bölümüne eklenecekler :
self.OnClickChangeEs = GetObject("__OnClickChangeEs")
[/CODE]
SON OLARAK ROOTA ATILCAKLARI ATARSIN EĞER ÇALIŞMAZSA GEL DE Kİ KARDEŞİM SEN HAKSIZSIN BAK ŞÖYLE ŞÖYLE KONUNU KAPAT ÇALIŞMIYOR KAPATIRIM KONUYU ANLADIN MI ?
LÜTFEN SON KEZ DAHA SÖYLÜYORUM BEN PRO FELAN DEĞİLİM PRO OLDUĞUMUDA SANMIYORUM KİM SÖYLEDİYSEDE BUNU O KİŞİ KENDİSİ ÇOK BİLMİŞİN TEKİ BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM BENİM MANTIĞIM EL VERMİYOR BU ADAMIN BANA PRO YADA DEĞİLİM SANANE KARDEŞİM SANANE YANİ BU HAYATTA HERKES PROMU OLCAK PRO TAKILCAK ? İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE TAKILIR SEN ŞİMDİ DERSİN BOŞ YAPMIŞSIN FALAN FİLAN BOŞ YAPMADIM YAZDIKLARIMI SONUNA KADAR OKUDUYSAN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ ÇIK KONUMDAN
Türk bayrağı yokBu arada çalıştırana helal olsun çünkü çalışmaz. 1.Loadscript deki fonksiyon adıyla uiscript deki fonksiyon adı uyuşmuyor. 2.uyuşsa bile bu butonlara özellik atanmamış. Butonun scriptdeki adını çekmek yerine işlev fonksiyonu çektirilmiş.
1) Kendin ekleyebilirsin kodları vermişim istediğin gibi düzenleyebilirsin.
2) Butonlara özellik atanmamış mı ?
iyi bakınız lütfen siz benden de bilgili birisisiniz bilgili birisi olduğunuz halde bunu göremiyorsanız burda bir terslik yada yanlış anlaşılma vardır ayrıca loadscripte gerekli eklemeleri yapıpta paylaşmıştım bunu bilmeden ordan buraya atlamayınız :ÖRNEK KODLAR :
1. KOD LOCALEYE EKLENECEK OLAN KOD ZATEN KONUDA VERDİM
[CODE lang="python" title="ES DİLİ"] {
"name" : "OnClickChangeEs",
"type" : "radio_button",
"x": 10,
"y": 10,
"default_image": "d:/ymir work/ui/language/es.png",
"over_image": "d:/ymir work/ui/language/es_hover.png",
"down_image": "d:/ymir work/ui/language/es_hover.png",
},
ve roottaki GEREKLİ DİĞER KODLAR EKLENMESİ GEREKEN
// ARAT : def __SaveChannelInfo(self):
// üstüne ekle :
def __OnClickChangeEs(self):
file = open("locale.cfg", "w")
file.write("10002 65001 es")
file.close()
dbg.LogBox("El idioma ha sido cambiado a Español!")
dbg.LogBox("El cliente se Reiniciara.")
dbg.LogBox("Puedes cambiar el idioma del servidor en Uriel NPC")
os.system('start Angel2Launcher.exe')
app.Exit()
LOADSCRİPT bölümüne eklenecekler :
self.OnClickChangeEs = GetObject("__OnClickChangeEs")
[/CODE]
SON OLARAK ROOTA ATILCAKLARI ATARSIN EĞER ÇALIŞMAZSA GEL DE Kİ KARDEŞİM SEN HAKSIZSIN BAK ŞÖYLE ŞÖYLE KONUNU KAPAT ÇALIŞMIYOR KAPATIRIM KONUYU ANLADIN MI ?
LÜTFEN SON KEZ DAHA SÖYLÜYORUM BEN PRO FELAN DEĞİLİM PRO OLDUĞUMUDA SANMIYORUM KİM SÖYLEDİYSEDE BUNU O KİŞİ KENDİSİ ÇOK BİLMİŞİN TEKİ BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM BENİM MANTIĞIM EL VERMİYOR BU ADAMIN BANA PRO YADA DEĞİLİM SANANE KARDEŞİM SANANE YANİ BU HAYATTA HERKES PROMU OLCAK PRO TAKILCAK ? İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE TAKILIR SEN ŞİMDİ DERSİN BOŞ YAPMIŞSIN FALAN FİLAN BOŞ YAPMADIM YAZDIKLARIMI SONUNA KADAR OKUDUYSAN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ ÇIK KONUMDAN
LOG çıkarman bir şey ifade etmiyor oyunu diğer dillere çeviriyor mu onunla ilgili kanıt at.ALIN BUDA 2.KANITLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Atıcam bekle yemek yiyorumLOG çıkarman bir şey ifade etmiyor oyunu diğer dillere çeviriyor mu onunla ilgili kanıt at.
yemekten sonra buraya ss koyucağım- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)