HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@MBayraktar6 @Jensen Ackles
Konu altına alakasız yorumlar atmayınız ve tartışmaya çevirmeyiniz, bu konuya ikinci uyarım oluyor. Üçüncü kez uyarma gereği duymam. Mesajlarınız kaldırıldı, bir sorun varsa özelden halledin.
Konu altına alakasız yorumlar atmayınız ve tartışmaya çevirmeyiniz, bu konuya ikinci uyarım oluyor. Üçüncü kez uyarma gereği duymam. Mesajlarınız kaldırıldı, bir sorun varsa özelden halledin.
Teşekkürler ama sorunlu login, kayıt olma , admin panel sayfası açılmıyor.
+ Anasayfa sorunlu
+ 2015 de bir forum da paylaşıldı aynısı ve aynı hata.
+ Anasayfa sorunlu
Hayır hatalı deil ben denedim localhostta isim olarak klasörü ne belirlediysen sql o ismi verdiğiniz an site aktif olacak sorun yaşarsan bana teamwiewer atın ben hallederimTeşekkürler ama sorunlu login, kayıt olma , admin panel sayfası açılmıyor.
+ Anasayfa sorunlu
Ben de aynı hatayı aldım dediğinizi yaptım yine aynı SonuçHayır hatalı deil ben denedim localhostta isim olarak klasörü ne belirlediysen sql o ismi verdiğiniz an site aktif olacak sorun yaşarsan bana teamwiewer atın ben hallederim
Ben de aynı hatayı aldım dediğinizi yaptım yine aynı Sonuç
Sorunu halledip güncelleyeceğim

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)