Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sayın TURKMMO Files hazırlayan arkadaşlar yaptırmak istediğim FİLESİN ÖZELLİKLERİ aşağıda yer almaktadır.
Filesi yapabilecek vede gerçekten işinin eğli olan dolandırıcı olmayan filesi yapıp bitirdikten sonra
Filesi Yapan Kişinin Test sunucusunda beraberce deneyip test ettikten sonra alınacaktır..
Turkmmo yönetimin REFERANSI altında gerçek files yapımcılarından files alınacaktır...!
Files Yüzünden Çok Dolandırılmam,dan Kaynaklı Olarak fiyatta anlaştıktan sonra
Filesin Ücreti Hesabınıza yatırılacaktır. Çok UÇUK YÜKSEK Rakamlarda olan filesler alınmayacaktır..!
Şimdi diyeceksiniz Para Almadan Ben Filese Başlamam
Aşağı yer alan files özelliklerini Sahip olan bir filesi
Zaten SOURCELİ / SOURCESİZ satışa sunsanız almayan kalmaz
Bu yüzden Ben Filesi yaptım acaba Laniatus Production
( SEMİH gerekirse yeğenim KORAY yada Amcam KADİR AYAS ) alır`mı ! almaz`mı ? paramızı yatırır yatırmaz`mı diye endişeniz,de olmamalı
Sizin yapmış olduğunuz files`te hata bug olmadı sürece çok kişi bu tür bir filesi alacaktır.
Biliyorum sizlerde emek harcayacaksınız vede uğraşacaksınız
Bende bu forumda şimdiye dek yapmış olduğum alış verişlerde 2 kişi haricinde hep kandırıldım dolandırıldım
Bu memnun kaldığım 2 Kişi,de aldıkları her PARALARIM HELAL OLSUN
FİLES ÖZELLİKLERİMİZ
Filesi yapabilecek vede gerçekten işinin eğli olan dolandırıcı olmayan filesi yapıp bitirdikten sonra
Filesi Yapan Kişinin Test sunucusunda beraberce deneyip test ettikten sonra alınacaktır..
Turkmmo yönetimin REFERANSI altında gerçek files yapımcılarından files alınacaktır...!
Files Yüzünden Çok Dolandırılmam,dan Kaynaklı Olarak fiyatta anlaştıktan sonra
Filesin Ücreti Hesabınıza yatırılacaktır. Çok UÇUK YÜKSEK Rakamlarda olan filesler alınmayacaktır..!
Şimdi diyeceksiniz Para Almadan Ben Filese Başlamam
Aşağı yer alan files özelliklerini Sahip olan bir filesi
Zaten SOURCELİ / SOURCESİZ satışa sunsanız almayan kalmaz
Bu yüzden Ben Filesi yaptım acaba Laniatus Production
( SEMİH gerekirse yeğenim KORAY yada Amcam KADİR AYAS ) alır`mı ! almaz`mı ? paramızı yatırır yatırmaz`mı diye endişeniz,de olmamalı
Sizin yapmış olduğunuz files`te hata bug olmadı sürece çok kişi bu tür bir filesi alacaktır.
Biliyorum sizlerde emek harcayacaksınız vede uğraşacaksınız
Bende bu forumda şimdiye dek yapmış olduğum alış verişlerde 2 kişi haricinde hep kandırıldım dolandırıldım
Bu memnun kaldığım 2 Kişi,de aldıkları her PARALARIM HELAL OLSUN
FİLES ÖZELLİKLERİMİZ
➤ 1.OFFİCİAL SİSTEM = 4 Karekter /----------------------------------------{ Savaşçı,Ninja,Sura,Sahman,Karekterleri Olmalıdır...!}
➤ 2.OFFİCİAL SİSTEM = 4 Envanter /---------------------------------------{ Envanter TR ile aynı Olmalı Envanter Kilit taşı ile Açılmalı }
➤ 3.OFFİCİAL SİSTEM = Kemer / Kostüm / Kuşak / Kombinasyon /---{ Kostüm Silah Fişleri & Tüm kostümler eklenmiş Olmalıdır..! }
➤ 4.OFFİCİAL SİSTEM = Yang / Won / Gaya /-----------------------------{ Gaya Marketi ve Won Sistemi Fixsleri yapılmış olmalıdır...! }
➤ 5.OFFİCİAL SİSTEM = Ofline Shop & Pazar Dekorasyon Sistemli /---{ Kaşmir Paketi Ofline Pazar Görseli Olmalıdır...! }
➤ 6.OFFİCİAL SİSTEM = Tılsım Sistemi /------------------------------------{ Yaratıklara Göre Özellikler içermelidir TR ile aynı...! }
➤ 7.OFFİCİAL SİSTEM = Arındırma Paneli /----------------------------------{ Tüm Özellikleri içermelidir TR ile aynı Olacak...! }
➤ 8.OFFİCİAL SİSTEM = Kanal Değiştirme /---------------------------------{ 4 Kanallı sorunları Fixsli TR ile aynı Olacak...! }
➤ 1.OLACAK SİSTEMLER = Saltanat Pet Sistemi /--------------------{ Taskbar`da Olan Butonu Mini Mapta olmalı...! }
➤ 2.OLACAK SİSTEMLER = Tag Sistemi /------------------------------{ Kral & Kral Lonca & Vip Takları Sistemi Hatasız olmalıdır...! }
➤ 3.OLACAK SİSTEMLER = Zırh / Silaha 4 Taş Ekleme Sistemi /---{ Matkap Taşları İle Yeni Taş Slotu Açılmalı Tüm Bugları Fix...! }
➤ 4.OLACAK SİSTEMLER = Işınlanma Haritası /-----------------------{ Phayton Tabanlı ve Mini Mapta pet Butonu Yanında Olacak...! }
➤ 5.OLACAK SİSTEMLER = NP Sistemi /--------------------------------{ Phayton Tabanlı ve Özel guesti Olacak...! }
➤ 6.OLACAK SİSTEMLER = EP Sistemi /--------------------------------{ Anlık Ep leri Navicattan Gösterecek Bir sistemli Olacak...! }
➤ 7.OLACAK SİSTEMLER = BK Takas Sistemi /------------------------{ Phayton Tabanlı ve Fixsli Olacak...! }
➤ 8.OLACAK SİSTEMLER = Afrodit Sistemi /---------------------------{ Şaman Karakter Seçme Sorunları Halledilmiş Olacak...! }
➤ 9.OLACAK SİSTEMLER = Bayrak Gösterme /------------------------{ Sohbet Protokoli Ülke Bayrakları Olacak...! }
Filesimiz bu yukarıdaki şekilde sorunsuz oynanmaya başladıktan sonra files`e
Global Dil desteği 3 dilde ekletilmesi düşünülmektedir..
Bu sistemler Haricin`de başka sistemlert olmamalıdır.
Temiz bir pack dosyasına sağip olup SYSER hatalar vermem1elidir. !
Files SRC Dosyalarında kapatırken hatalar vermemelidir. !
Filesin Tüm Bug Fixsleri yapılmış hataları giderilmiş olmalı. !
Oyun Pack Dosyaları Foxs tarzı kilitlenmeli Packler açılmamalıdır. !
Files mümkünse Tüm FREE BSD sürümlerinde çalışa bilir hale getirilmelidir. !
Global Dil desteği 3 dilde ekletilmesi düşünülmektedir..
Bu sistemler Haricin`de başka sistemlert olmamalıdır.
Temiz bir pack dosyasına sağip olup SYSER hatalar vermem1elidir. !
Files SRC Dosyalarında kapatırken hatalar vermemelidir. !
Filesin Tüm Bug Fixsleri yapılmış hataları giderilmiş olmalı. !
Oyun Pack Dosyaları Foxs tarzı kilitlenmeli Packler açılmamalıdır. !
Files mümkünse Tüm FREE BSD sürümlerinde çalışa bilir hale getirilmelidir. !
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Şu tayfunu gördükçe gülüyorum yavEVET aynen Öğeyi görmek için üye olmalısınız. adındaki Tayfun Bölce Çiçek ddediğin yalanları söyleyen burada üye olan kişidir hatta METİN2 Oyununda bazı serverlerde hırsızlık yaparak insanları kandıran biridir..
Benim amcam Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Formu bıraktı vede bu gibi yalancılar sebebi ile de M2M Mt2Master oyunun 2011 yıllarından beri elinde olduğunu biliyorum vede güncel dosyaların`da elinde olduğunu biliyorum...! ama SRC dosyaları yok elinde 40 K var elinde lakin SRC dosyaları YOK ama elinde her dosyası siteleri mevcut vede zamanında aldığı alan adları Facebook Twitter gibi bir çok orjinal siteler Amcamın adına vede elindedir...
Zaten bu kişinin yüzünden oyundan soğudu vede amcam foruma bile girmiyor yorumlarınızı yazdıklarınızı İSM BENZERLİĞİ yüzünden yaptığınızı tahmin etmiştik
Bizim amacımız Yurt Dışında Mt2mester Oyunu açık bizde oyunun aynıın daha gelişmiş şeklinde açmaktır vede arkadaşlarımızla beraber girip oynaya bileceğimiz bir oyun açmak vede oyundan maddi kazanç beklemiyoruz... İsteyen herkezde girip oynaya bilsin diye oyunu açmak istiyoruz...?
YORUMLARINIZI İSİM BENZERLİKLERİNDEN DOLAYI YAPMIŞ OLDUĞUNUZU BİLDİĞİMİZ İÇİN SİZE YAZI YAZDIK
Saygılarımızla İyi Forumlar Dilerizbirde utanmadan pvp den item videosu çekip tr de sahip olamadığı itemleri türkiye temsilcisi sıfatıyla millete yediriyor
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Pardonda Lafa Geldimmi M2M Benim Yok 100.000.000 $ Yatırmıştıkda Almıştıkda Diyorsunuzda Burada Vereceğiniz MaX 1000 tl olan files Fiyatlarına "Çok UÇUK YÜKSEK Rakamlarda olan filesler alınmayacaktır." Diyorsunuz Yani Sana Gelipde Millet Heleki bu denli içerisinde hemen hemen sistem bile olmayan filese 10bin tl felan istemez isteyeceği çok çok dediğim gibi 1kdır. Yani demek istediğim burada Lafa gelince 100.000.000 $ verdik diyorsunda neden böyle 1-2klık fileslerde çekingeçlik yaşıyorsun ? Yanlış anlama sadece merak ettiğimden soruyorum
Pardonda Lafa Geldimmi M2M Benim Yok 100.000.000 $ Yatırmıştıkda Almıştıkda Diyorsunuzda Burada Vereceğiniz MaX 1000 tl olan files Fiyatlarına "Çok UÇUK YÜKSEK Rakamlarda olan filesler alınmayacaktır." Diyorsunuz Yani Sana Gelipde Millet Heleki bu denli içerisinde hemen hemen sistem bile olmayan filese 10bin tl felan istemez isteyeceği çok çok dediğim gibi 1kdır. Yani demek istediğim burada Lafa gelince 100.000.000 $ verdik diyorsunda neden böyle 1-2klık fileslerde çekingeçlik yaşıyorsun ? Yanlış anlama sadece merak ettiğimden soruyorum
Pardonda Lafa Geldimmi M2M Benim Yok 100.000.000 $ Yatırmıştıkda Almıştıkda Diyorsunuzda Burada Vereceğiniz MaX 1000 tl olan files Fiyatlarına "Çok UÇUK YÜKSEK Rakamlarda olan filesler alınmayacaktır." Diyorsunuz Yani Sana Gelipde Millet Heleki bu denli içerisinde hemen hemen sistem bile olmayan filese 10bin tl felan istemez isteyeceği çok çok dediğim gibi 1kdır. Yani demek istediğim burada Lafa gelince 100.000.000 $ verdik diyorsunda neden böyle 1-2klık fileslerde çekingeçlik yaşıyorsun ?
bakın odediklerinizi ben dedime burada bir kanıt gösterin
sayın kardeşim burada dolandırıcı biri var ve ona karşı zaten ben vede amcam yeteri kadar zarar gördük sanırım sen başka kişilerle karıştırıyorsun benim burada bir yazım yok M2M benimdir diye sen benim imzama bak vede nezaman ne açıklama yapılmış ona bak sonra konuşun
Yalancılık yaparak burda benim alan adlarım vede LaniatusProduction adını taklit ederek Millete yalan konuşan
teatone
Tayfun Bölce Çiçek adında ki şahıs demiştir ben yada benim amcam asla M2M benim dememiştir böyle bir yazıda yoktur İMZA bölümümde zaten bana atılan iftiralar vede LANİATUS PRODUCTİON kimdir imzama bakım okursanız yada üyeliğimde yer alan duvar yazılarımı bakarsan anlarsın oku vede dikkat et insanları karıştırmadan yorumunu yaparsan sevinirim
Kardeşim Emin Olmak için Youtube Hesabına girdim Her Yerde M2M var ben öyle sandm Kusura bakmayasın ayrıca o 100.000.000$ bagladıgını iddia edende teatone olması gerekti birisi iddia ediyordu bu dediğimibakın odediklerinizi ben dedime burada bir kanıt gösterin
sayın kardeşim burada dolandırıcı biri var ve ona karşı zaten ben vede amcam yeteri kadar zarar gördük sanırım sen başka kişilerle karıştırıyorsun benim burada bir yazım yok M2M benimdir diye sen benim imzama bak vede nezaman ne açıklama yapılmış ona bak sonra konuşun
Yalancılık yaparak burda benim alan adlarım vede LaniatusProduction adını taklit ederek Millete yalan konuşan
teatone
Tayfun Bölce Çiçek adında ki şahıs demiştir ben yada benim amcam asla M2M benim dememiştir böyle bir yazıda yoktur İMZA bölümümde zaten bana atılan iftiralar vede LANİATUS PRODUCTİON kimdir imzama bakım okursanız yada üyeliğimde yer alan duvar yazılarımı bakarsan anlarsın oku vede dikkat et insanları karıştırmadan yorumunu yaparsan sevinirim
Kardeşim Emin Olmak için Youtube Hesabına girdim Her Yerde M2M var ben öyle sandm Kusura bakmayasın ayrıca o 100.000.000$ bagladıgını iddia edende teatone olması gerekti birisi iddia ediyordu bu dediğimi
EVET aynen teatone adındaki Tayfun Bölce Çiçek ddediğin yalanları söyleyen burada üye olan kişidir hatta METİN2 Oyununda bazı serverlerde hırsızlık yaparak insanları kandıran biridir..
Benim amcam kadirayas
Formu bıraktı vede bu gibi yalancılar sebebi ile de M2M Mt2Master oyunun 2011 yıllarından beri elinde olduğunu biliyorum vede güncel dosyaların`da elinde olduğunu biliyorum...! ama SRC dosyaları yok elinde 40 K var elinde lakin SRC dosyaları YOK ama elinde her dosyası siteleri mevcut vede zamanında aldığı alan adları Facebook Twitter gibi bir çok orjinal siteler Amcamın adına vede elindedir...
Zaten bu kişinin yüzünden oyundan soğudu vede amcam foruma bile girmiyor yorumlarınızı yazdıklarınızı İSM BENZERLİĞİ yüzünden yaptığınızı tahmin etmiştik
Bizim amacımız Yurt Dışında Mt2mester Oyunu açık bizde oyunun aynıın daha gelişmiş şeklinde açmaktır vede arkadaşlarımızla beraber girip oynaya bileceğimiz bir oyun açmak vede oyundan maddi kazanç beklemiyoruz... İsteyen herkezde girip oynaya bilsin diye oyunu açmak istiyoruz...?
YORUMLARINIZI İSİM BENZERLİKLERİNDEN DOLAYI YAPMIŞ OLDUĞUNUZU BİLDİĞİMİZ İÇİN SİZE YAZI YAZDIK
Saygılarımızla İyi Forumlar Dileriz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)