- Konular
- 6
- Online süresi
- 23h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 838
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
başka bir indirme yeri ne zaman eklenir
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Oyunun isimini yanlış hatırlamıyorsam pathiyat olmalı bu elemanlar 20-30 bin para harcıyor ılk basta bvural gilin filesle oyun açacaklar son dakıka tayfun bu lucas filesiyle oyun açtırıyor elemanlara sonra oyun açılıyor kayıtlar falan mukemmel demeye kalmadan oyun durmadan core atıyor db sılınıyor derken adamlar sadece 2 gun durdular 20-30 bıne o yuzden dıkkatlı olun derım bunu bana ileten bir arkadaşım brnım yorumumu görürse alıntılar zaten isim vermiceğim iyi forumlar
- Konular
- 37
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- 480
- DevLira
- 6
Oyunun isimini yanlış hatırlamıyorsam pathiyat olmalı bu elemanlar 20-30 bin para harcıyor ılk basta bvural gilin filesle oyun açacaklar son dakıka tayfun bu lucas filesiyle oyun açtırıyor elemanlara sonra oyun açılıyor kayıtlar falan mukemmel demeye kalmadan oyun durmadan core atıyor db sılınıyor derken adamlar sadece 2 gun durdular 20-30 bıne o yuzden dıkkatlı olun derım bunu bana ileten bir arkadaşım brnım yorumumu görürse alıntılar zaten isim vermiceğim iyi forumlar
bu filesle açmadılar tilki moris bestia ile açtılar daha sonra senin dediğin kişilerin filesini kullandı ve patladı corelerden kaynaklı bu files lucasın son hali kardeşim
- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,341
- DevLira
- 45
Payitaht @tutar.ahmt indiOyunun isimini yanlış hatırlamıyorsam pathiyat olmalı bu elemanlar 20-30 bin para harcıyor ılk basta bvural gilin filesle oyun açacaklar son dakıka tayfun bu lucas filesiyle oyun açtırıyor elemanlara sonra oyun açılıyor kayıtlar falan mukemmel demeye kalmadan oyun durmadan core atıyor db sılınıyor derken adamlar sadece 2 gun durdular 20-30 bıne o yuzden dıkkatlı olun derım bunu bana ileten bir arkadaşım brnım yorumumu görürse alıntılar zaten isim vermiceğim iyi forumlar
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Olabilir yazımda da söylediğim gibi biri iletti bunu bana aklımda kalmış söylemek istedim.bu filesle açmadılar tilki moris bestia ile açtılar daha sonra senin dediğin kişilerin filesini kullandı ve patladı corelerden kaynaklı bu files lucasın son hali kardeşim
Oyun ismi hatalı olabilir tam hatırlamıyorumPayitaht @tutar.ahmt indi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)