Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
[Metin2Web] < Lucas2TR Server Files 2018-2019 >

[Metin2Web] < Server Files 2018-2019 > 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

başka bir indirme yeri ne zaman eklenir

Oyunun isimini yanlış hatırlamıyorsam pathiyat olmalı bu elemanlar 20-30 bin para harcıyor ılk basta bvural gilin filesle oyun açacaklar son dakıka tayfun bu lucas filesiyle oyun açtırıyor elemanlara sonra oyun açılıyor kayıtlar falan mukemmel demeye kalmadan oyun durmadan core atıyor db sılınıyor derken adamlar sadece 2 gun durdular 20-30 bıne o yuzden dıkkatlı olun derım bunu bana ileten bir arkadaşım brnım yorumumu görürse alıntılar zaten isim vermiceğim iyi forumlar

Oyunun isimini yanlış hatırlamıyorsam pathiyat olmalı bu elemanlar 20-30 bin para harcıyor ılk basta bvural gilin filesle oyun açacaklar son dakıka tayfun bu lucas filesiyle oyun açtırıyor elemanlara sonra oyun açılıyor kayıtlar falan mukemmel demeye kalmadan oyun durmadan core atıyor db sılınıyor derken adamlar sadece 2 gun durdular 20-30 bıne o yuzden dıkkatlı olun derım bunu bana ileten bir arkadaşım brnım yorumumu görürse alıntılar zaten isim vermiceğim iyi forumlar

bu filesle açmadılar tilki moris bestia ile açtılar daha sonra senin dediğin kişilerin filesini kullandı ve patladı corelerden kaynaklı bu files lucasın son hali kardeşim

Payitaht @tutar.ahmt indi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri