farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

SERVERİME GM ARIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frknuzngluu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) disgort yani dc konuşa biliriz enes#9449

>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) disgort yani dc konuşa biliriz enes#9449

GM Olmak İstiyorum

Adınız : Oğuzhan
Soyadınız : WannaTouch
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Birçok Server Açıp Kapattım. Birçok Server'de Yöneticilik Yaptım.
Günlük Online Süreniz : +15 Saat
Özellikleriniz : Putty,Navicat,Filezilla,Map editor(World editor) Üst Düzey Tecrübeli Bir Şekilde Kullanabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : scopter3428@gmail.com / DC: WannaTouch#5546
Diğer / Ek :
Eğlenceli,Esprili Dozunu Kaçırmadan Sohbet Muhabbet Etmeyi Severim. 2.5 Ay Sonra Askere Gideceğim İçin Herhangi Bir İşte Çalışmıyorum. Yani Zamanımın Tamamını Server'a Harcayabilirim. Developer / Team Admin / SGM / GM / AVCI / Discord Support Konumlarında Admin Arayanlar Mesaj Atabilirler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri