Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
GM Arıyorum
Sunucu Adı PusatMT2
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :3-5
Aradığınız Özellikler
iksiyonu düzgün, oyundan anlayan, reklam yapacak ve cevre sahibi
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : discord
Diğer / Ek :
Sunucu Adı PusatMT2
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :3-5
Aradığınız Özellikler
iksiyonu düzgün, oyundan anlayan, reklam yapacak ve cevre sahibi İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : discord
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Diğer / Ek :
Son düzenleme:
Konunuza önek eklendi. Sosyal medya profili paylaşımı yasaktır. Skype adresinizi ekleyebilirsiniz.
24 saat içerisinde konunuzu Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ! ya uygun olarak düzenleyiniz.YENİ AÇILAN WSLİK SERVERİME REKLAMCI GM ARIYORUM
reklam konusunda iyiysen gel emek servere çevirdik swÖncelikle Yaşım 15 .. Serverde 9 10 saat ilgilenebilirim Bundan önce 6 kere GameMaster Olmustum Oyun İçi Tecrübeliyim Yani Oyundan Anlıyorum 5 yılı Aşkın Bu Oyunu Biliyorum,Tanıyorum vesairi
>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) disgort yani dc konuşa biliriz enes#9449
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)