darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Costume Mount Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haha44haha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 309

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverime Costume mount sistem ekledim ama bir sorunum var

Bineğe bindiğim zaman yani CTRL-H yada CTRL-G bastığım zaman bineğe binip geri iniyor ve sonra tekrar biniyor bu sorunu çözmemde yardımcı olurmusunuz

Çözüm
Yanlış hatırlamıyorsam Quest ile alakalı bir durum. Çünkü benim de başıma gelmişti. Filezilla programında quest/object dizinine gir ve bineğin kodunu bul. İçerisinde Quest ile alakalı bir dosya varsa o dosyayı sil. Daha sonra eğer Quest yazmayı biliyorsanız bineklerinize özel bir Quest yazabilirsiniz. Bilmiyorsanız hazır dosyaları düzenleyerek bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Ben sorunu bu şekilde çözmüştüm. Saygılar.
Yanlış hatırlamıyorsam Quest ile alakalı bir durum. Çünkü benim de başıma gelmişti. Filezilla programında quest/object dizinine gir ve bineğin kodunu bul. İçerisinde Quest ile alakalı bir dosya varsa o dosyayı sil. Daha sonra eğer Quest yazmayı biliyorsanız bineklerinize özel bir Quest yazabilirsiniz. Bilmiyorsanız hazır dosyaları düzenleyerek bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Ben sorunu bu şekilde çözmüştüm. Saygılar.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri