B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Costume Mount Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haha44haha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 309

haha44haha

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
33
Çözüm
4
Online süresi
17d 2h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
134
MmoLira
3,813
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Serverime Costume mount sistem ekledim ama bir sorunum var

Bineğe bindiğim zaman yani CTRL-H yada CTRL-G bastığım zaman bineğe binip geri iniyor ve sonra tekrar biniyor bu sorunu çözmemde yardımcı olurmusunuz

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Yanlış hatırlamıyorsam Quest ile alakalı bir durum. Çünkü benim de başıma gelmişti. Filezilla programında quest/object dizinine gir ve bineğin kodunu bul. İçerisinde Quest ile alakalı bir dosya varsa o dosyayı sil. Daha sonra eğer Quest yazmayı biliyorsanız bineklerinize özel bir Quest yazabilirsiniz. Bilmiyorsanız hazır dosyaları düzenleyerek bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Ben sorunu bu şekilde çözmüştüm. Saygılar.
Yanlış hatırlamıyorsam Quest ile alakalı bir durum. Çünkü benim de başıma gelmişti. Filezilla programında quest/object dizinine gir ve bineğin kodunu bul. İçerisinde Quest ile alakalı bir dosya varsa o dosyayı sil. Daha sonra eğer Quest yazmayı biliyorsanız bineklerinize özel bir Quest yazabilirsiniz. Bilmiyorsanız hazır dosyaları düzenleyerek bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Ben sorunu bu şekilde çözmüştüm. Saygılar.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri