C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı costume mount system sorunu acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JaxLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 416

JaxLeR

Level 4
Uzman
Konular
42
Online süresi
1mo 4d
Reaksiyon Skoru
149
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
4,621
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba turkmmo filese osmanlı2 sourceden costume mount system i ekledim 3 kere tüm dosyaları kontrol ettim ama böyle bi sorunla karşılaşıyorum ve bi türlü çözemedim yardımcı olabilecek biri varmı
bineğe bindiğimde yanımda gezmeye başlıyor ve bineğe biniyor çok sacma bi durum winmerge ilede kodları kontrol ettim bi sorun yok ama neden böyle oluyor bulamadım bir türlü bindikte nsonra sağ tık ile binek iniyor ctrl g ve ctrl h tusları işlev görmüyor

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@JaxLeR konu editlemek yasak. Çünkü başka bir üyemiz aynı sorunu yaşadığında bu konuda verilen çözüm sayesinde sorununu çözümlüyor. Lütfen sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız. Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
@JaxLeR konu editlemek yasak. Çünkü başka bir üyemiz aynı sorunu yaşadığında bu konuda verilen çözüm sayesinde sorununu çözümlüyor. Lütfen sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız. Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri