- Konular
- 2
- Online süresi
- 39494s
- Reaksiyon Skoru
- -1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 26
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
İtem_proto şifresi nasıl çözülür?
- Konular
- 2
- Online süresi
- 39494s
- Reaksiyon Skoru
- -1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 26
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
neden?
Son düzenleme:
- Konular
- 12
- Online süresi
- 12g 25541s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 11
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 75
- DevLira
- 0
sağlam mı
- Konular
- 88
- Online süresi
- 12g 9923s
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 135
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 446
- DevLira
- 0
paylaşılan fileslerin yüzde 80 i buglu sorunlu burda... 1 tane adam akıllı files bulamadm... yeminle şu yazılım işinden iyi anlasam kendim sıfırdan 1 yıl uğraşıp filesimi yapacam
... yazık ya valla ...hep eksik dosya mutlaka bir sorun oluyor paylaşılanlarda.... src build etmiyor ...full error yazık yaa valla...
- Konular
- 117
- Online süresi
- 9ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 1,046
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 254
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Gün
- MmoLira
- 4,409
- DevLira
- 87
Files için eline sağlıkMerhabalar,
Konuya geçmeden önce birkaç birşey söylemek istiyorum ardından konuya geçeceğim.
Sene 2012 yaz ayı olması gerek belkide daha eski tam olarak hatırlamıyorum pvp serverlarla ilk o gün tanışmıştım ismini hatırlamadığım bir pvp server sahibi alttan şu yazıyı yazmıştı "Sizin Gibi Yolunacak Daha Çok Kaz Var Başka Oyunlarda Görüşmek Üzere" o gün bu söz bana dokunmuştu baya ilk başta oturduğum semtte internet cafede hamachili server açarak başladım bu işlere ardından forumdur 34 k sıdır 40 k sıdır sourcesidir busudur şusudur derken bugunlere geldim, forumda eskilerden çoğu bilir beni öyleya çoğu kişiye kafa tutmuşluğum vardır çoğu kişilerde sevmez beni ama herkes herkesi sevmek zorunda değil, bu forumda çok zamanım geçti çok insanın emeğini varez etmişimdir veya sistemini zaten bunları çoğunuz biliyorsunuz bunlar için bu arkadaşlardan özür dilemek isterdim ama dosyanıza sahip çıkamamanız sizin ayıbınız kusura bakmayın, uzun zamandır metin2 ile sağlık durumlarımdan dolayı ilgilenmiyordum bu sebeble forumu bırakma kararı aldım daha doğrusu metin2 yi bırakma kararı aldım 3-4 aydır metin2yi ufak yiğenim Serdarın oynadığı oyunda ufak tefek ipucları( bug ) vererek ilgileniyorum zaten onun dışındada ilgilenicek zamanım pek yok. Neyse konuyu uzatmak istemiyorum forumda dostuklar edindiğim kadar düşmanlıklarda edindiğim aşikardır ne recepiyle kavga etmediğim kaldı ne isasıyla ama artık bunların önemi pekte yok ama forumda edindiğim bir arkadaşlıktan bahsetmeden yazımı sonlandırmak istemiyorum Sumay diğer bildiğiniz nicki ile @KarLock hiçbirzaman birbirimizden bir dosyamızı bir sorunumuzu bir oyunumuzu saklamadığım Sumay çoğu şeyi birlikte öğrendik desem yeridir yapamadığı birşey oldu koştum ama önemlisi yapamadığım birşey oldu koştu sizinde bu forumda böyle arkadaşlıklar edinmeniz dileğiyle sağlıcakla kalın kendinize iyi davranın.
Dosyaların elime nasıl geçtiğinide anlatıyım Onur kıbrıslı arkadaşım hasan sercandan dosyaları para ile aldı ve oyunu 2 ay gibi bir süre içerisinde açılması gerektiğini söyledi ben hemen testlerime başladım forumda bazı kişiler bilir( @Onur Balcı ) 240 adetlik bir bug arşivim var ve sonuçta hasan sercanın sorunsuz diye sattığı dosyalardan 78 adet sorun çıktı ve Onur arkadaşıma bunun 42 adet olduğunu söyledim çünkü öyleya bu dosyaları ona almasını "benım pcye twden girer çözersin knk" demesiydi ben oyunun sorunlarını çözdüm Onur'a bir keresinde demiştim bu insanlar Tilki ile aynı masaya oturduğunu unutuyorlar malesef Onur'da unuttu.
Dosyalar hakkında,
Oyun açıldı 1 Ay kadar bir süre açık kaldı oyun açıldıktan sonra birkaç sorun baş gösterdi drop tarzı vs onlar çözüldü en son halini sizlerle paylaşıyorum gözden birşey kaçmıştır olabilir ama benım gçrdüğüm bir sorun yoktu dosyalar daha önce metin2jones metin2.la ultra2(ilk sezon) oyunlarında da kullanılmıştır.
Oyun 1-120 olup ayarlanıp dropları ayarlıdır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Her ne olursa olsun herhangi yerde;
Aslan kral ama akıllı değil bir Tilkiden.
Kalın sağlıcakla.
Kaşmir paketi won sistemi ticaret camı ve offlineshopta bilinen bi sorun varmı onları söktüm de
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)