Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ABRA2 SERVER DOSYALARI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sanırım yanlış dump exe verdim pc kurma şansım yok o yüzden db kaynak kodlarından dump proto yapabilirsiniz
Yo kral ben kullanmıyorum sadece öyle merak etmiştim güzel filesmiş, Gözlemlediğim kadarıyla bir kaç mapın dosyaları yok ve işte dump proto olayı ellerine sağlık tekrardan

Nasıl çözdün bro

Oyunu başlatırken aldığım ./qc sorununu db yi built ederek çözüme kavuşturdum clientten aldığım syser hatasınıda serverinfo.py de ipleri düzenlemiştim fakat notepad++ bozuyor dosyaları tekrar eternexus ile kapattım dosyayı sorunum düzeldi.

Simyacıda arındırma paneli yok corları açınca önce görevi yapın diyor ne demek bu arındırma penceresi neden yok bu files kaynaklı bir hatamı yoksa benim cehaletimden kaynaklı anlamadım :D simya butonunun görevinide anlamış değilim yardımcı olabilirseniz teşekkür ediyorum.

arkadaşlar daha önce bir arkadaşın mesajı üzerine bunu yapmıştım lisanssız build edilmiş game-db ve lisansı kaldırılmış config.cpp

konuya ekleyebilirsin yapamayan arkadaşlar direk bunu kullansınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri