Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[ÇÖZÜLDÜ] Windows Server'da Skill Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasinkazanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 959

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Source'mi windows'ta derlediğim zaman Skillerim çalışmıyor + veriyorum lakin işlemiyor. Server tarafında puanlarım gözüküyor lakin client tarafında skillerim aktif olmuyor. Aynı kaynak kodları FreeBSD ile derlediğim zaman sorun kalmıyor. Sizce sorun nerden kaynaklanıyor olabilir.

Son düzenleme:
Uicharacter.py ve characterwindow.pyleri başka bir filestekiyle değiştirip deneyin

Başka fileslerdeki dosyalarla karşılaştırdım fakat herhangi bi değişiklik göremedim. Yalnız pythonplayer.cpp dosyası içindeki GetSkillLevel komutunu kullanarak skill levelini çekiyor. o komutun içerisine Tracef komutu ile debug ekranına skill puanlarını yazdırdığımda hepsi 0 sadece hamle skili gözüküyor. o da öfke skilinin değerini gösteriyor. Yani sorun python kısmında değil bence client source fakat başka sourcelerle karşılaştırdığım zaman bi değişiklik göremiyorum. Sorun paketlerden kaynaklanabilir mi sizce ?

Uicharacter.py ve characterwindow.pyleri başka bir filestekiyle değiştirip deneyin
Client pack mysql vs değiştirdim sadece game ve db değiştirmedim.
Sorun Game veya DB'den kaynaklanıyor. Game syslog baktığım zaman düzgün bir şekilde artış yapıyor hatta quest ile skillere puanına bakıyorum hepsi doğru.
sanırsam sorun pakette ama kafam basmadı orasına.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri