M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

TOPLU YARDIMCI ŞAMAN FİXLERİ !

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuna ekleyebilirsin. Ek kontroller.

Yardımcı şamanı cağırınca , şaman tam kutsarken kayboluyor ve mühür de gidiyor bununla alakalı bir fix varmı.

Herhangi bir syser vermiyor

Yardımcı şamanı cağırınca , şaman tam kutsarken kayboluyor ve mühür de gidiyor bununla alakalı bir fix varmı.

Herhangi bir syser vermiyor

Bu hatayı yaşamanızın sebebi sistemi eksik veya hatalı eklemenizden kaynaklı olabilir. bu sorunu yaşadıktan sonra herhangi bir syserr aldınızmı sunucu tarafında.

Bu hatayı yaşamanızın sebebi sistemi eksik veya hatalı eklemenizden kaynaklı olabilir. bu sorunu yaşadıktan sonra herhangi bir syserr aldınızmı sunucu tarafında.
Herhangi bir syser mevcut değil martysama srclerine defalarca ekledim ve test amaçlı bugun tekrar ekledim sorunsuz calısıyor. suan kullandıgım mainline src eksik yada hatalı olması imkansız bir den fazla yardımcı şaman sistemini ekledim hepsinde aynı hata mevcut ve eklediğim sorunsuz çalışan filesler den de çektim kodlarını

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri