Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
[System] Soul Bind & Unbind
About:
Price:
Package contain:
Yukarıdan da anlaşılacağı üzere LeNnT Ruha Bağlama Sistemi elinde olan varsa paylaşabilir mi? Veya paylaşıldıysa ben bulamadım. Teşekkürler.
About:
- For the Scroll of Unbinding you can set the time to wait to unbind a item (time in seconds, as default is 259200 -> 3 days)
- If you want to can’t bind a certain item you can set in their antiflag: ANTI_BIND
- Contain a quest function how allow you to check if the item is binded (item.is_binded() : return true or false).
Price:
- 35€.
Package contain:
- Bugfixes & support free.
- Systems files and a guide for how to implement the system.
Yukarıdan da anlaşılacağı üzere LeNnT Ruha Bağlama Sistemi elinde olan varsa paylaşabilir mi? Veya paylaşıldıysa ben bulamadım. Teşekkürler.
https://forum.turkmmo.com/konu/3546390-new-soulbind-system/
Aynı sistem bunu kullanabilirsiniz
Teşekkürler. Ama questlua sında item.is_binded() fonksiyonu yokhttps://forum.turkmmo.com/konu/3546390-new-soulbind-system/
Bunda var.
Evet saçma gözüküyor aramam ama ben biraz saçmayım. .
Teşekkürler. Ama questlua sında item.is_binded() fonksiyonu yokBunda var.
Evet saçma gözüküyor aramam ama ben biraz saçmayım. .
![]()
Hmm lentin o sisteminin paylaşıldığını hatırlamıyorum,
Dediklerini çok anlamasamda İnşaAllah işini görür

Villanın questlerini kullanarak martysama source ile server files hazırlıyorum da. Orda questlerde denk geldim. Sanırım LeNnT'in sistemini kullanmış. Eskiden çok severdim Villa'nin server fileslerini. Biraz eskiye giderken biraz da güncel kalarak bir server files hazırliyim dedim.Hmm lentin o sisteminin paylaşıldığını hatırlamıyorum,
Dediklerini çok anlamasamda İnşaAllah işini görür![]()
Questlerine dokunmadan çalışır halde bırakmak istedim de. 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)