Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2 Mavi Çelik Tasarımı RustyDesign p3 2024-02-16

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan RustyWrist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

demek istediğim kendini birşey biliyorum diye avut ben bilgiliyim demedim sen beni küçük görüyorsun ama sen gözümde küçüksün keyfine bak boş yapma :)
Boş yapmadım sadece seni övdüm :D üstelik hiçbirşeyde demedim , kendimi bişey bildiğim veya yükseklerde gördüğümde yok çünkü biliyorum ki bendende daha iyileri var bu forumda ve sende bence kendini yükseklerde görmemelisin dikkat et günün birinde senden daha iyilerine toslama ;)
adres vermişsin facebook adresim diye :D o facebook adresini sana verende benim üstelik ;) ne bu abilik taslamalar felan belki yaşın gelmiş 23-25 fakat hala adam olamamışsın be adem :) saygılı olmayı öğreneceksin karşındaki kişilere karşı ;) bak hala içinden diyorsundur beni küçümsüyor beni küçük görüyor diye fakat öyle birşey yok sen kendine öyle diye diye kendini kandırıyorsun :) ben karşımdaki kişiyi üstelik seni neden dışlayayım ? :D bunun için bana bir nedenle gel başka birşey demeden çekip giderim ama öyle birşey inanki yok adem ;)

özele gel ege

Teşekkürler

Teşekkürler

Teşekkürler .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri